Faceți căutări pe acest blog

marți, 8 august 2017

Pensiile militare speciale nu există!

   Da, pensiile militare speciale nu există, ele sunt un mit, un mit menit să zdruncine încrederea populației în armata țării!
   Zvonul, lansat de dușmanii noștri, vrea să ne slăbească, încât să fim pradă ușoară în cazul unei agresiuni din exterior!
   Iată cum stau de fapt lucrurile cu pensiile generalilor, iată doar două exemple, exemple care vă vor demonstra că pensiile de două sute de milioane sunt minciuni:
- general colonel de aviație (r) Gheorghe Constantin: venit lunar 4500 lei
- general maior de aviație (r) Ion Dobran: venit lunar 6000 de lei!
   Așadar, pensiile militarilor nu sunt nici pe departe atât de mari pe cât ni le prezintă presa mincinoasă și răuvoitoare, aservită intereselor străine care vor să destabilizeze încrederea populației în armata țării!

   Nu ați auzit de cei doi generali?
   Este chiar normal să nu fi auzit, pentru că nu au făcut politică, nu au pupat pe nimeni în koor și nici nu s-au bătut cu pumnul în piept cu numărul mare de izmene pe care l-au numărat! Iată așadar pe scurt cine sunt acești pensionari „de lux”:
- Gheorghe Constantin: a participat la 271 de misiuni de vânătoare, bombardament și cercetare în timpul celui de al doilea război mondial (are 96 de ani)
- Ion Dobran: a avut 340 de misiuni de luptă (în același război), a doborât 18 avioane inamice și a fost doborât de trei ori, scăpând cu viață și continuând lupta (are 98 de ani)! 
   Mai sunt câțiva supraviețuitori ai războiului adevărat și nu eroi ai cantinelor, dar nu vă fac capul mare și, dacă doriți, îi găsiți aici! Tot aici puteți vedea cum un militar care a făcut frontul și a fost prizonier în trei lagăre primește un spor fabulos la pensie, în valoare de 470 de lei!

   Spus pe scurt, cine-i fraier și luptă nu binemerită de la patrie dar, cine fură izmene și mâncare din cantină, cine are mai multe case decât cărți, cine-și cumpără diplomele și cine habar n-are ce înseamnă linia frontului sau starea de război, aceștia dar, binemerită cu prisosință de la patria recunoscătoare!

   Ω

   pesedeul se tot laudă cu o lege nouă a pensiilor, o lege „rațională”: singurul lucru rațional într-o lege a pensiilor este calcularea tuturor pensiilor pe aceleași principii, fără speciale și fără sporuri, altele decât cele pentru fapte extraordinare în folosul patriei care , astfel, va simți nevoia și nu obligația de a fi recunoscătoare!
P.S. Răspundem pe această cale întrebării lui oprea gabriel:
NU, INVENTARIEREA IZMENELOR ȘI FARFURIILOR NU ESTE UN 
ACT DE BRAVURĂ ȘI NICI NU SE POATE 
CONSIDERA PRIZONIERAT! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu