Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 ianuarie 2018

Szervusz!

   Este clar că opoziția este în corzi!
   Este clar că nu-și revine și nici nu se poate ridica din corzi!
   Este clar groggy! 
   Se mai poate face ceva?
   Se mai poate salva?
   Își poate reveni?
   Mai poate face ceva acum, la început de an?

   Banii primăriilor nu-i mai poate promite, pentru că i-a promis și i-a păpat pesede-ul!
   Legile să le îmbunătățească nu poate promite, pentru că populația nu ar mai ști despre ce este vorba!
   Pensii și salarii mărite nu poate promite, pentru că terenul este deja minat!

   Ce ar putea promite opoziția, cu efect la electorat, fără cheltuieli și cu un efect imediat asupra românilor? Ce ar putea promite și chiar ar putea realiza fără costuri și cu un câștig intern de imagine fulminant?
   După toate minciunile pesede-ului, ar putea veni opoziția cu o promisiune care să-i aducă voturi și care să nu coste nimic? O promisiune care să poată fi respectată făcând un bine vieții politice românești dar care totodată să mulțumească electoratul român?
   Ei, ce ziceți, ar putea găsi un asemenea subiect? Unul care să scoată pesede-ul din poziția veșnic ofensivă și să-l treacă într-una defensivă în care răspunsurile ar fi forțate și indiferent care ar fi acestea i-ar aduce daune (probabil) ireparabile cel puțin pentru următoarele alegeri?

   Da, opoziția are la îndemână un asemenea subiect:
ESTE SUFICIENT SĂ PROMITĂ INTERZICEREA PARTIDELOR PE BAZĂ ETNICĂ, OFERIND udemere-ULUI UN LOC ÎN PARLAMENT, UN LOC LÂNGĂ CELELALTE MINORITĂȚI!
   Așa cum bine știm, udemere-ul a fost întotdeauna alături de putere, a șantajat întotdeauna puterea și a profitat de nevoia de voturi a guvernelor de coaliție! udemere-ul a fost mereu o grupare șantajistă și profitoare, urmându-și propriu-i interes, ținându-și congresele în maghiară! Un bun exemplu pe care-l poate da opoziția, este acela că șeful celui mai mare partid de opoziție este un etnic maghiar, iar chestia asta nu deranjează pe nimeni dintre majoritari!
   Așadar, este posibilă amenințarea udemere-ului cu desființarea,  mai ales că OFICIAL nici nu este un partid politic, iar viața politică românească arată că maghiarii își pot găsi un loc sub soare în rândul actualelor partide?

   Ω

   În cazul unei asemenea promisiuni electorale, pesede-ul ar trebui să răspundă că este de acord - dar ideea deja a venit de la opoziție - sau că nu este de acord și-și va găsi imediat antipatii în toată țara și nu numai în Transilvania: s-ar găsi imediat într-o poziție defensivă, una în care ar trebui să-și explice răspunsul, oricare ar fi acesta, fiecare explicație ducându-i într-o spirală a dezmințirii!

CREDEȚI CĂ ESTE O IDEE REA CA OPOZIȚIA SĂ PROMITĂ PRINTRE RÂNDURI ȘI ABROGAREA LEGILOR TRECUTE ÎN GALOP DE 
dragnea,iordache&Co?
Ce ziceți?

   Csokolom!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu