Faceți căutări pe acest blog

luni, 24 septembrie 2018

Aroganți și analfabeți

   Procuratura, după vizita inspecției judiciare, a pus sub acuzare un prim grup de posibili vinovați pentru atrocitățile din noaptea de zece august 2018 din Piața Victoriei! Interesant este că acuzații, trei jandarmi și un secretar de stat (trei colonei și un maior - încă!) sunt considerați principalii vinovați pentru abuz și complicitate la abuz, adică folosirea abuzivă a forței atunci când nu era necesar, folosirea inutilă a forței brute ne proporțional cu evenimentele din piață, etc, etc.
   Dar, cea mai tare acuzație adusă respectivilor, este una ridicolă, una pe care nici un om cu cât de puțină minte nu o poate lua în serios: 
FALS! 
   Cum poți să-i acuzi pe oamenii ăștia de fals?
   Dar știe oricine că este imposibil ca cei patru să fi falsificat un înscris!
   Este jignitor să-i acuzi de fals în înscrisuri pe niște ... analfabeți!!!
   Dacă-i asculți vorbind, dacă ești atent la ce le iese din gură, la minunile pe care le debitează cu un aer de superioritate pe care numai pușcăria îl mai poate șlefui, înțelegi că nici unul dintre cei patru nu ar fi putut modifica (falsifica adică!) ora de pe ordinul de intervenție semnat de prefectul de București sub presiunea secretarului de stat din MI!
   Așadar, prefectul a semnat hârtia la o oră oarecare, iar cineva (he, he, he) l-a modificat astfel încât să pară semnat mai devreme decât a fost în realitate: infractori în toată regula, nu mai avem ce vorbi! Și știți de cine-mi amintesc infractorii ăștia aroganți și cu epoleți? Nu puteți ghici, așa că vă luminez tot eu: de amărâții ăia de șoferi de la firmele de curierat sau de livrare de produse, prostovanii ăia care încalcă toate regulile de trafic pentru ȘEFU`, fraierii ăia care atunci când fac un accident se miră că nu numai că rămân fără slujbă dar nici nu-i mai cunoaște nimeni: nici măcar ȘEFU` sau ȘEFII pe care i-au îmbogățit încălcând toate regulile rutiere și de bun simț! Pe analfabeții ăia cu permis de conducere mi-i inspiră șefii jandarmeriei: ce surpriză vor avea constatând că au făcut totul pe vorbe și nimeni nu le-a ordonat nimic - poate speră și ei la o amnistie!

   Ω

   Fraierii care au executat încep să fie anchetați și sunt șanse ca ei să și plătească prostiile făcute pe ordine verbale:
DAR POLITICUL CARE A CERUT ACȚIUNEA DIN PIAȚĂ,
(CÂND) VA PLĂTI?

Un comentariu:

  1. I would like to use the ability of saying thanks to you for that professional assistance I have enjoyed browsing your site.
    We are looking forward to the particular commencement
    of my university research and the whole prep would never have been complete
    without dropping by your web site. If I might be of any help to others, I'd personally be
    delighted to help through what I have learned from here.

    RăspundețiȘtergere