Faceți căutări pe acest blog

joi, 6 septembrie 2018

Semnele mafiei

   Dacă cineva se întreabă ce face ca un grup oarecare de persoane să fie sau să devină o formă a crimei organizate numită de obicei MAFIA, să fim sinceri, ne este greu să răspundem. Chiar este dificil de dat o definiție de manual: mult mai simplu este să dăm exemple ...
- dragnea liviu a cerut primului ministru să n-o mai tărăgăneze și să dea dracului odată amnistia aia după care tânjește de atâta timp!
- tăriceanu zis și popescu este de acord cu amnistia dar ... cu condiția să-i scape pe toți de probleme și să-i transforme în prunci nevinovați, care șpagă n-au luat, influență n-au suportat!
- vâlcov darius, acest nou și unic WC tudor al noului partid unic face prostii după prostii, dă publicității acte secrete sau din categoria secrete de stat, își bate joc de un cetățean pentru simplul motiv că nu sunt de acord, iar slugărel toader și mulguța vasilescu îi sar imediat în apărare!
- doamna veorica, această primă și uniquă prima ministreasă a acestei biete țări nu suflă-n front și nu găsește vinovați pentru 10 august (nu alții decât bătuții și gazații)!
- membrii pesede îl asemuiesc pe Iohannis cu Hitler și #rezist cu NSDP și nu se supără nimeni!
- membri pesede cu o eleganță demnă de o cărămidă înjură pe toată lumea și-și susțin PENALII: dragnea este deja condamnat o dată definitiv și semnalele spun că și a doua sentință va fi cu executare, WC tudorul cel nou și unic are o primă condamnare de opt (8) ani și alte două anchete în desfășurare, popescul de-și zice tăriceanu are și el bube iar majoritatea celorlalți pseudo demnitari ai dictatorialei  actuale conduceri își simt musca pe căciulă!

   Ω

   Așadar?
   Îi mai votați?
   Sau mai bine îi trimiteți la locul lor?
   Adică în pușcărie ...

Pentru că aceste exemple înseamnă că s-au constituit într-o mafie care sugrumă statul român!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu