Faceți căutări pe acest blog

joi, 20 septembrie 2018

Încurcă-i drace!

   Fără să se piardă cu firea, firea a început să muște mâna care a hrănit-o: dracnea nu mai este bun din moment ce s-a atins de prefect, adică de omul ei de casă, adică de rețeaua proprie! Cred că nimeni nu crede că pe firea a apucat-o dintr-o dată grija de noi și de democrație și de gazații din zece august și de mânia proletară cu care tatăl deja viitorului șef DNA ne povestește pe B1 cum va face fii-sa curat în cloaca aia de procuratură a lu` Kovesi și Iohannis: nici gând, atacul la prefect a fost înțeles ca un atac la propria rețea mafiotă, iar rețeaua o obligă să reacționeze, să-i ia apărarea! Tocmai asta îi face pe majoritatea conducătorilor actuali ai statului român să pară membrii unei mafii locale: aservirea statului și apărarea în grup (model pesede - bivolaru, năstase, etc). Așadar, ce se întâmplă în pesede? Nu le ajunge politizarea justiției? Nu le ajunge că au puterea absolută? Mai vor și aplauze la amnistie? 

   Sunt curios cum de se lasă organizațiile din Transilvania de exemplu conduse de teleormăneni sau de vasluienii lui buzatu! 
   Nu înțeleg cum place pesede-ului că șef la DNA a fost pus un om cu dosarul de cadre impecabil (tată consilier județean pesede de 28 de ani!) - nu se tem măcar de faptul că odată și odată vor veni și ceilalți la putere?
   Nu pot pricepe de ce un partid în întregul lui se poate face de kkt apărând niște condamnați penali chiar cu prețul întoarcerii țării cu zeci de ani în istoria democrației autohtone!

   Așadar, credeți că firea are dintr-o dată conștiința greșelii?
   Nu vă lăsați amăgiți, o simplă promisiune de a le fi lăsată mafia pandelo-firească în pace va duce la o împăcare cu pupături, lacrimi și lăutari!

   Ω

   Rămân veșnicele întrebări, cele la care nu mă aștept ca justiția lui slugărel pesede toader să dea vreodată un răspuns inteligibil: ce se mai aude cu dosarul Colectiv, ce se mai aude cu fostul primar oprescu, ce se mai întâmplă cu ghiță, cum stă treaba cu numirile politice, ce facem cu promovările jandarmilor brutali din zece august? Astea-s doar câteva nelămuriri, lista este foarte lungă!
   Să nu ne pierdem cu firea, roata și pământul se învârt!  

2 comentarii:

  1. Thanks , I've just been searching for information approximately this subject for a long time and yours is the greatest I've found out till now.
    But, what about the bottom line? Are you sure about the supply?

    RăspundețiȘtergere
  2. » La décoration se veut d'inspiration chinoise.

    RăspundețiȘtergere