Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 septembrie 2018

Zi istorică

   Indiferent de rezultatele ședinței de astăzi din pesede, ziua de 21.09.2018 va rămâne în istoria partidului!
   De ce?
   Pentru că dacă dracnea-i păcălește și scapă rămânând șeful partidului alături de camarila-i ticăloasă se reface situația din fostul PCR dar și pentru că dacă același dracnea nu scapă, pesede-ul demonstrează că știe să-și devoreze leader-ii!  
   Pentru noi, cei ne-pesede, cele două variante ce ar aduce oare?
   Prima, ar fi periculoasă pentru că asaltul politicului asupra justiției ar continua, îngenuncherea acesteia ducând la îngenuncherea întregii țări și a economiei ei!
   A doua variantă, ne-ar aduce o oarecare ușurare așteptând ca odată cu dracnea liviu nicolae să dispară din guvern slugile-i credincioase, în parlament mobilierul „altă întrebare” să-și piardă jucăria numită comisie juridică și, bineînțeles, justiția să facă dreptatea meritată în cazul angajărilor fictive din Teleorman fără presiuni de vreun fel sau altul! Și pentru că asta nu-i destul, a doua variantă ne-ar aduce și câteva luni de amuzament amar, adică atâta timp cât șef interimar al partidului ar fi președintele-i executiv, adică țața veorica!

   Ce va fi?
   Nici dracnea nu știe, cu atât mai puțin noi!
   Să avem răbdare și să așteptăm să se stingă ecourile exploziei pesediste! A propos, între punctele din scrisoarea pierdută și găsită nu am văzut nimic legat de aservirea politică a justiției sau despre performanța penibilo ridicolă a guvernului sau despre pomenile electorale de tip „cod administrativ”: care să fie adevărul, lupta pentru ciolan sau lupta ideologică menită să ne facă să trăim mai bine?

   Ω

   Am reascultat declarațiile lui dracnea privind tentativa de lovitură de stat din 10 august și am avut un deja vu: parcă l-am auzit pe iliescu ion vorbind despre legionari! Ce zici nea nelu, îți place ce a născut „modelul” dumitale politic?

   P.S. Nu pot să nu mă întreb care sunt cifrele reale ale sondajelor de opinie dacă pesedeii sunt speriați de scăderea dramatică a partidului (dracnea liviu nicolae pare a fi puțin sub partid cu cele 7 până la 10 procente ale sale)! Care o fi adevărul? Nu întrebați opoziția, pentru că doarme și sforăie!
   Nu vă luați după Sociopol, că ăștia sunt în stare să vă dea și rezultatele alegerilor din 2024 ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu