Faceți căutări pe acest blog

joi, 13 septembrie 2018

Teocrația salvează România?

   Am urmărit votul senatorilor în problema familiei: și m-am îngrozit!
   Un sculer oarecare ne-a vorbit doct despre ideea de păcat și oful dumnealui privind păcatul celor care păcătuiesc trăind în păcat! 
   Un alt personaj, ne-a povestit la rându-i că așa este lăsat de la creație (se referea la „Facerea” de fapt!) să se unească bărbat cu femeie, altcineva s-a bâlbâit scârbos, lăsând de înțeles că deși nu știe de ce, el este contra! 
   Au fost și câteva voci pentru o altfel de abordare, au fost câțiva senatori care au încercat să-i trezească pe iubitorii de popi și biserici, pe legănătorii de colive, pe pupătorii de odăjdii și îndrăgostiții de campanie electorală din amvon din „somnul cel de moarte”, explicându-le că acest cuvânt, FAMILIE, are un înțeles mult mai larg decât știu dumnealor de la lecțiile de învățământ politic sau marxism leninism: inutil și degeaba, ce le-a intrat în cap, așa puțin cum este, acolo rămâne!

   Așadar, în accepțiunea puterii și a aliaților ei, familia este numai cea zisă „creștină”, adică soț (bărbat) + soție (femeie) + copii (aici sexul diferă): toate celelalte forme de conviețuire într-un grup ce ar putea aduce cu o familie (părinte singur, bunici care cresc nepoți, etc) urmând a fi interzise! 
   De ce?
   Astea ce sunt?
   Celule?
   În penibilul lipsei de idei, sculerul și ai lui ne-au tot bătut la cap cu păcatul fără să se întrebe dacă nu cumva este păcat să furi, sau să furi și să fii prins și să nu execuți binemeritata pedeapsă sau să pui taxe de drum de două ori pe aceleași pseudo căi de deplasare. Nici un moment nu ni s-a spus dacă este păcat sau nu să modifici legile pentru a-ți scăpa șeful de pușcărie, sau dacă este păcat să știi că vine boala (DE UN AN ȘI JUMĂTATE!!!) peste întreaga țară dar tu să molfăi aceeași bucată de pastramă de oaie ori să scoți cărți școlare cu greșeli atât de epocal de prostești încât să asigure și ratarea admiterii la școala de idioți!
   Sunt multe, mult prea multe păcate pe care politrucii nu le văd sau nu le înțeleg dar asta nu mai contează: au majoritatea și asta le permite să-și arate fața cea adevărată!

   Ω

   Am o părere și am spus-o de mai multe ori: societatea românească nu este pregătită pentru pasul acceptării homosexualității, așa că trecerea trebuie făcută cu pași mici - uniunea civilă poate fi primul pas, dreptul de a moșteni persoana cu care a trăit ani de zile, pensie de urmaș, etc. Apoi (peste câțiva ani, când ne vom fi obișnuit cu ideea) poate fi adusă în discuție problema adopțiilor și abia ulterior aceea a căsătoriei cuplurilor acestea „altfel”.
A DA DREPTURI UNOR CETĂȚENI 
PLĂTITORI DE TAXE ȘI IMPOZITE 
ȘI CARE NU ÎNCALCĂ LEGEA 
NU ESTE UN PĂCAT,
ESTE O OBLIGAȚIE!
   De ce trebuie să hotărască biserica ortodoxă încotro se îndreaptă țara? 
   Este România un stat teocratic?
   Este biserica la guvernare?
   Este o alianță între biserică și puterea pesedistă?

   P.S. Numai lipsa de cultură i-a făcut să nu ceară pentru cetățenii altfel aplicarea unui triunghi ROZ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu