Faceți căutări pe acest blog

luni, 25 februarie 2019

Fugiți! Fugiți, cât se mai poate!

   M-am trezit dintr-un coșmar și, în plină trezie mi-am dat seama că în realitatea românească de zi cu zi, coșmarul continuă: România nu este furată de pesede și acoliții lui, România în realitate nu mai există!
   Nu mai există de ceva timp!
   România s-a volatilizat sub ochii noștri!

   Folosind voturile celor ce acum o sută de ani nici nu s-ar fi apropiat de secțiile de vot, puterea post revoluționară, indiferent cum s-a numit ea, a lucrat în beneficiul câtorva grupuri profesionale și de interese, aducând masa mare a populației în situația de robie.
   Așadar ...
   De la mic la mare, angajații statului au grijă unii de alții, se organizează în găști și ne spoliază permanent: încercați să reclamați un polițist oarecare, vor sări imediat toți colegii în ajutorul lui, încercați să reclamați un medic, zidul din jurul lui va fi inexpugnabil iar colegiul medicilor se va dovedi ultima redută dispusă să-și dea și sufletul întru apărarea „colegului”, încercați să reclamați un primar, sentimentul va fi că încercați să vă atingeți de un sfânt, etc, etc! 
   Dar dacă cineva are ceva de reproșat unui parlamentar?
   Atunci, colegii-i vor sări cu toții în apărare respectivului iar tu, cel cu legea și dreptatea de partea ta, n-ai decât să te duci dracului! Ce este mult mai îngrozitor decât această uniune de interese, este faptul că fiecare în parte, acolo unde poate și i se permite, se substituie legii și justiției: „ce, a omorât pe cineva?” se întreabă rădulescu mitralieră atunci când este întrebat de ce un coleg de-al său, din parlament, deși are interdicție prin sentință definitivă de a mai ocupa funcții publice, este în continuare parlamentar!
   Cum vi se pare?

   Vă rog să notați că modelul bugetarilor a fost copiat și de unii privați, cum ar fi procesatorii de carne ori alții din agricultură și alimentație sau hotelierii obraznici ce-și permit să judece structura anului școlar prin prisma propriilor profituri! Mai au puțin și vor spune și ce trebuie predat în școli:
VEDEM CLAR CĂ MODELELE PROASTE FAC IMEDIAT PROZELIȚI! 

   Fiecare face o lege a lui, proprie, o lege pe care tu, TU te vezi obligat să o respecți în râsetele LOR, ale celor care au înșfăcat puterea și o folosesc în folosul propriu mai ceva decât boierii secolelor XIV sau XV din nenorocitele astea de voievodate!

   De ce am ajuns în starea asta?
   Răspunsurile sunt simple și la îndemâna oricui:
- pentru că ne-am lăsat păcăliți de propaganda mizerabilă făcută prin media de tipul antenelor
- pentru că opoziția nu reușește să descopere un OM suficient de carismatic și care să facă față mulțimii leprelor zise de stânga
- pentru că opoziția nu știe să explice și să spună pe interesul celor mulți ce vrea
- pentru că așa zișii oameni politici se pierd în dialoguri fără noimă
- pentru că nivelul educațional al populației a scăzut constant
- pentru că s-a format o clasă a întreținuților, puturoși care votează cum „trebuie”!

   Ar mai fi multe de spus la categoria de mai sus, dar cel mai important motiv este absenteismul de la vot! Mulți români nu se amestecă dacă cineva este bătut pe stradă, crezând că este de bon ton să nu te bagi: la fel procedează și în cazul votului, convinși fiind că ei sunt moderni și europeni dacă spun pur și simplu „nu am cu cine să votez” și chiar nu votează! 
ASTA ESTE CEA MAI MARE GREȘEALĂ:
ABSENȚA DE LA VOT!
   Dacă o echipă de fotbal, cea mai proastă echipă din lume, intră pe teren pentru a juca cu campioana mondială dar ea, campioana, nu se prezintă, atunci cea mai proastă echipă din lume câștigă prin forfait: 
ASTA AM FĂCUT NOI LA ULTIMELE CÂTEVA ALEGERI:
NE-AM CREZUT DEȘTEPȚI ȘI N-AM VOTAT, ÎNCHIPUINDU-NE CĂ DACĂ VOTĂM NE MURDĂRIM DE MOJICIA ELECTORATULUI pesede ȘI DE PARKINSON-UL PENSIONARILOR ADUȘI LA „URNE” CU UN LITRU DE UNTDELEMN!
NEVOTÂND, AM PIERDUT LA SCOR DE NEPREZENTARE,
FIECARE VOT NEEXPRIMAT DUBLÂND ÎN REALITATE NUMĂRUL ȘI PUTEREA VOTURILOR EXPRIMATE DE „MOJICII” ȘI PENSIONARII pesede-ULUI!

   Dacă greșesc, vă rog să-mi spuneți și să mă lămuriți unde și de ce greșesc!

   Ω

   Următoarele alegeri, cele europarlamentare, sunt un bun antrenament și barometru al celorlalte alegeri care vor veni în 2019 și 20-20: dacă prezența la vot va fi de peste 50%, chiar pesede-ul și acoliții săi vor încerca să descurajeze acest curent de opinie!
   De ce?
   Pentru că în ultimii ani prezența la vot a fost atât de scăzută, încât deși au fost mai puțini votanți, procentul pesede-ului a fost mai mare!

   Trebuie să înțelegem că este singurul mod prin care îi putem aduce în fața justiției pe dracnea, slugărel, mitralieră, ciordache și toți ai lor!!!

   În caz contrar, în cazul în care suntem prea plictisiți să votăm pe indiferent cine, numai să fie contra pesede-ului, în caz contrar deci, aplicați titlul acestei postări:
VA FI SINGURUL LUCRU POSIBIL PENTRU A SCĂPA DINTR-O 
ȚARĂ PRĂBUȘITĂ ÎN FEUDALISM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu