Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 februarie 2019

Să te doară-n koor: asta-i șmecheria!

   Fără supărare, fără să se simtă cineva ofensat, fiind vorba despre probleme românești, să vorbim pe românește, iar românește, atunci când nu te interesează de cineva (mai mult decât că îți este indiferent), se spune că te doare-n koor! Nu știu de ce, pentru că durerea asta-i de dorit dușmanilor, dar așa-i vorba din bătrâni!
   Așadar, asta-i șmecheria! Să te doară-n koor!
   Pe cine? Ori despre a-l cui koor vorbim, pentru că știm clar că de noi îl/îi doare? Simplu, alianța electorală indiferent cum numită dintre cioloș și usere, se formează numai și numai pentru a facilita intrarea unor tovarăși cioloșisto useriști acolo unde-i traiul bun, pâinea dulce, salariul mare și pensia bună, adică în parlamentul european! Cum putem noi crede că ne pot apăra ei interesele din parlamentul european când am văzut clar că la rândul ei, pe puterea pesedistă de la București o doare-n koor de Bruxelles?
   Deci ăsta este jocul lor, asta urmăresc: parlamentul din țară este privit ca o trambulină pentru lansarea spre un culcuș cald, bănos și liniștit, în timp ce proștii din țară răgușesc în frig! Se vede clar cât de mult îi interesează politica internă, cât îi doare de bunăstarea noastră, câtă atenție dau ei problemelor noastre reale! Acum este cazul să ne amintim că deși au protestat cu jumătate de gură la toate hoțiile majorității legate de pensiile parlamentarilor (și alte venituri ale acestora) acum tac și se bucură de ele!
   Este rușinos, este scandalos modul în care procedează așa zișii opozanți ai pesede-ului, care sub masca luptei anti, lucrează pro și se bat 
și-și scot ochii pentru un loc călduț în Belgia!
   Este rușinos că nu le este rușine pentru spectacolul rușinii pe care-l dau! 

   Ω

   Acum m-am lămurit de ce au luptat cu hârtiuțe în parlament și nu au venit lângă protestatari în frig și ploaie, acum m-am lămurit de ce nici unul dintre ei nu a fost în stradă pe 10 august 2018, acum știu de ce au grijă să nu se unească toți împotriva pesede-ului, acum știu că sub masca anti guvern se află aceiași oameni care sunt și în pesede dar care la ultima împărțeală nu au avut loc pe listele lui dragnea!
 ABIA ACUM ȘTIU, ABIA ACUM ȘTIM!
PENTRU TOATE ASTEA, PENTRU MODUL ÎN CARE NE-AȚI ÎNȘELAT, 
PENTRU MODUL ÎN CARE NE VINDEȚI, SĂ VĂ FIE 
RUȘINE!
VĂ DORESC SĂ VĂ DOARĂ-N KOOR: 
DE-ADEVĂRATELEA!

Un comentariu:

  1. Nici eu nu sunt de acord cu Plusr, dar de iesit usr a fost in strada pe ger, cu liste fara penali la subrat, si a urlat toata lumea. La mine la S1, unde e cea mai nasoala organizatie, ambii parlamentari doneaza 1000 de lei din salariu pentru cheltuielile filialei (enorm de multa munca cu stransul de semnaturi, dar mai ales cu amenzile de la locala ca ne haituiau prin parcuri si foarte greu cu sortarea. Fiecare comuna cu lista ei, a fost o munca titanica in sediu, zi si noapte, sute de oameni, plus weekenduri multe in cautarea de filiale prin tara). O alta mie o doneaza la casa de copiii din Sect.1

    Unul dintre ei, Cristi Seidler, este un tip de varsta mea, implicat 100%. Celalalt eate mai in varsta, pe la 55, dar extrem de atent si cu bun simt cu toata lunea, la orice ora, iar atacurile PSD prin consilii si prin televiziuni sunt foarte dure.

    Concluzia mea, membru de partid: usr nu e cum as vrea, alianta cu Ciolos e fara de inteles, dar sunt de departe cea mai buna optiune de vot.
    PSD si ALDE submineaza voit economia tarii si joaca cu rusii.

    Cu siguranta USR sau PLUS vor face gafe, cu siguranta vor fi si oportunisti, dar hai sa ii avem pe ei si sa scapam de PSD, apoi cu siguranta vor apare si alte partide mai curate, mai bune.
    USR a facut progrese uriase si se lupta cu proiecte de care lumea habar nu are, pentru ca publicitatea este foarte scumpa.
    In sectorul 1 ne luptam cu PSD in consiliu, si dupa sute de ore de deplasari, reportaje, articole, etc., am reusit sa gasim responsabilii si sa ii miscam, cu privire la marele pericol Podul Constanta.
    Dupa zeci de plangeri, si lupte in consiliu, am reusit sa trezim primaria capitalei si sa monteze un amarat de pod pe sub calea ferata din Herastrau, un loc groaznic unde au murit 3 persoane de cand a luat Fierea primaria.
    Ar fi multe, multe multe, de vorbit, dar te asigur ca parlamentarii USR au stat in strada si au inghitit gaze pe 10 august 2018.
    Mie chiar, desi eram taman la Orange, si vorbeam cu un medic chirurg de 78 de ani, strangand semnaturi pentru Fara Penali, mi-a trecut pe langa ureche cartusul unei lacrimogene. Nu am facut armata, dar banuiesc ca e incins si putea sa imi arda urechea, sau sa ma loveasca serios in cap.
    Si eu am multe de comentat la adresa USR, nici eu nu il simpatizez pe Ciolos, dar este singura noastra sansa. Nu numai ca vom fi calariti geneartii de catre jegurile PCR - PSD, dar razboiul a inceput, si taberele se refac. Vom afla peste cativa ani ce titulatura va purta actualul razboi. Data trecuta s-a numit rece...

    RăspundețiȘtergere