Faceți căutări pe acest blog

vineri, 15 februarie 2019

MARTIR: instrucțiuni de fabricație

   Alianța pesede-alde, văzând succesul nesperat pe care l-a obținut în fața a circa 25% din electoratul românesc, a ajuns la convingerea fermă că va sta la putere veșnic, așa că uitând cum se plângeau acum scurt timp că românii își denigrează țara fiindcă îi vorbesc pe ei de rău, au început la rândul lor să-și toace adversarii în fața unei Europe uimite de duritatea luptelor din răsăritul de unde ar trebui să vină lumina!
   Mai nou, furia viitorilor fugari și pușcăriași, se revarsă asupra persoanei care a ținut în viață cel mai odios organism dintre toate instituțiile statului român: DNA-ul! Nu pot trăi dacă nu o omoară pe DNA Kovesi, nu pot dormi dacă ea respiră, nu pot mânca dacă aceeași nu este în genunchi cerând îndurare! Așa că, folosind aceeași slugă hienoidă de la justiție, fac pe dracu`n patru să o împiedice să ocupe funcția de șef al nou înființatului parchet european: fac atât de multe, încât slugărel are de gând să scrie tuturor omologilor săi europeni, cerându-le să nu o accepte pe românca asta care face hoții de rușine! Ba mai mult decât atât, bau bau-ul numit secția specială pentru magistrați, acea inchiziție a justiției în fața căreia va răspunde oricine are demnitatea de a nu fi adina florea, a citat-o pe DNA Kovesi pentru audieri FIX ÎN ZIUA  în care aceasta ar trebui să se afle la Bruxelles! Mai urmează probabil reținerea odioasei LC Kovesi, punerea ei sub control judiciar, interdicția de părăsire a teritoriului național, etc, etc, toate astea pentru a o împiedica să ocupe o funcție pentru care este calificată și dorită și, bineînțeles, pentru faptul că a avut demnitatea de a refuza să fie slugă! Faptul că i se dă credit unui anume sebastian ghiță în motivația cercetării fostului șef DNA (a propos, un parastas ceva pentru DIICOT și DNA nu se face?) nu deranjează se pare pe nimeni!

   Așa cum spuneam, hoții se cred veșnic la putere, prostovanii care sunt ba cal, ba șa și alții ca ei sunt gata să înghită orice kkt pentru vremelnicii lor șefi, idioții intoxicați de antenele unde pseudo luptătorul badea este un standard greu de atins de ceilalți angajați continuă să creadă că România nu se dezvoltă pentru că nu ne lasă străinii! Toate astea vor înceta numai și numai dacă viitorii pușcăriași vor continua să dea muniție opoziției, iar această muniție este tocmai prostia de a o transforma pe Laura Codruța Kovesi într-un martir al luptei anti corupție, anti pesede, anti hoție și în final, de ce nu, după secătuirea serviciilor de informații și contrainformații de resurse, chiar anti naționale!

   Ω

   Aștept momentul (nu este atât de departe cum cred dracnea și ai lui) în care toți mâncătorii de kkt care îi legitimează acum pe dracnea sau tăriceanu vor spune că nu au știut! Îi așteptăm să plătească, îi așteptăm să fie dați cu capul de toți pereții cu care înconjoară România spre vest fragilizând-o spre est!
PENTRU ASTA, KOVESI TREBUIE ÎMPIEDICATĂ SĂ PLECE LA BRUXELLES,
PENTRU ASTA KOVESI TREBUIE MARTIRIZATĂ, PENTRU ASTA KOVESI TREBUIE 
SĂ INTRE ÎN POLITICĂ!
   Să te ții apoi luptă!
   Dacă vom merge și noi la vot, nu doar bunicii de la țară, bineînțeles ...

ATENȚIUNE: cine vrea să iasă la vreo manifestație pro Kovesi, să înțeleagă că se expune intervenției și brutalității jandarmilor!
CĂ DOAR NOI NU SUNTEM TAXIMETRIȘTI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu