Faceți căutări pe acest blog

vineri, 8 februarie 2019

La noi n-a fost bună!

   Vedem fără pic de surprindere că ceea ce nu place pesede-ului și hienei slugărel, place al dracului de tare în Europa! Așadar, după ce mai susnumiții au reușit să electrocuteze DNA-ul (dar cred că și DIICOT-ul), după ce infractorii de meserie au reușit să gonească din pozițiile lor binemeritate și în uralele gloatei de susținători, profesioniștii aclamați de o lume întreagă, ei bine, după toate astea, lumea cea mare, lumea aceea cu aclamațiile, nu a uitat și, întrunind un grup de specialiști în ale dreptului - magistrați, nu politicieni condamnați deveniți senatori și deputați - care a hotărât că LAURA CODRUȚA KOVESI este nu bună, este chiar perfectă să conducă pentru cel puțin șapte ani Parchetul European ce se va ocupa de cazurile de ... CORUPȚIE!
   Adică, dacă nu a fost lăsată să lucreze de la București, este posibil ca DNA Kovesi să-i lucreze de la Bruxelles! Să vedem atunci, slugărel ce mai inventează, iordache altă întrebare ce comisie mai pune la lucru? Dar curțile astea prea plecate pesede-ului vor mai avea puterea de a acuza și judeca un om
FĂRĂ A-I DA DREPTUL SĂ SE APERE? 

   Ω

   Dintre cei trei procurori aflați acum în cursă (Kovesi + un francez + un neamț) pentru conducerea a ceea ce urmează a fi DNA-ul european începând cu 01.01.20-20 (ca să priceapă și țața veorica), DNA Kovesi pare a avea cele mai mari șanse! 
ÎI DORESC ACEASTĂ REPARAȚIE DIN TOT SUFLETUL!
O MERITĂ ATÂT EA, CÂT ȘI DETRACTORII EI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu