Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 februarie 2019

Numai pentru un fals doctor?

   Aud fără mirare că falsul medic italian, a obținut ceea ce a reușit să obțină de la autoritățile românești, ajutat de un avocat, la rându-i fals! 
   Interesant, nu?
   Interesant este tiparul după care funcționează afacerea asta: un personaj cu false studii. false competențe și false drepturi, profesează în România și, fără a se interesa de răul făcut, profită și câștigă bani și chiar faimă - respectivul personaj, nu ar putea ajunge în această situație dacă nu ar fi ajutat, ba de un fals avocat (de fapt este o femeie respectiva persoană), ba de un fals ori foarte slab pregătit funcționar al statului care-i dă o parafă ... de milă, ba de acceptarea de bună a unei copii după o (din nou) falsă diplomă de studii medicale emisă de o facultate din Priștina Serbia, când Priștina este în Kosovo! 
   Ați prins tiparul?
   Un șarlatan, minte oamenii cu ce poate face el, dar le face rău și se mai și umple de bani!
   Un șarlatan, face toate astea ajutat de alt sau alți șarlatani, care se bazează pe prostia și incompetența notorie a bugetarilor care pentru crasa lor neglijență primesc bani de haine, de mâncare, de vacanță, de Paște, de Crăciun, de Sf. Pafnutie, de Sf. Sisoe ori pentru că nu s-a calificat (iarăși!) naționala de fotbal la euro! 
   Spus foarte pe scurt, un șarlatan, ajutat de alți șarlatani, profită de prostia evidentă a unora și de neaplicarea legislației și se umplu de bani!
   Chestia asta are iz penal ...
   Miroase a pușcărie ...

   Dar nu cumva seamănă cu ceva mult mai important?
   Păi să vedem ...
   Eu o știu (noi o știm!) pe una, țața veorica, una agramată și intelectual vai de capul ei dar care ocupă o foarte importantă funcție în stat!
   Cunoscuți mai sunt și unii ajunși deputați și senatori în loc să poarte un număr la Jilava!
   Mai știm și firme și oameni de afaceri care trăiesc numai și numai pe spatele statului pe care-l spoliază prin, ați ghicit, șarlatanii și din cauza cărora una ca DNA Kovesi trebuie să plece la muncă în străinătate!
   Mai există și alți șarlatani, gata condamnați, care vor ajunge să conducă și mai dihai România „pe drumul progresului și al fericirii și al dezvoltării omului nou”!

   Ω

   Dacă statul român luptă legal împotriva șarlatanilor care se dau drept medici sau avocați, de ce nu luptă la fel și împotriva celor care se dau drept oameni politici, prim miniștri ori hoți curați ca lacrima?
ACEASTA-I ÎNTREBAREA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu