Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 februarie 2019

Show must go on!

   Într-adevăr spectacolul trebuie să continue!
   Numai asta putem spune după ultima rundă de audieri în problema alegerii procurorului șef european. Am băgat de seamă că ceea ce la noi „pute”, străinilor li se pare de bună calitate: cam ca brânza franțuzească adică, țăranul din noi o aruncă pentru că are mucegai în timp ce alții tocmai din această cauză plătesc bani buni! Este clar vorba despre o formă de educație și autoeducație, în cazul brânzeturilor a gustului și, în cazul conducerii unui stat a minții și adâncimii buzunarelor!

   Așadar, DNA Kovesi nu a fost bună la București dar este bună la Bruxelles ori Strasbourg, așadar probele adunate de serviciile secrete nu sunt bune la București dar sunt bune în occident (cel puțin așa spune candidatul francez!), așadar toți își susțin candidatul dar noi încercăm să-i spargem capul! Indiferent de rezultatul final al alegerilor, colegii noștri europeni spun partidului stat care guvernează acum România că a luat-o pe un drum greșit și că nu-i stă bine lui dragnea în postura de Erdogan. Dar pe cine să intereseze o asemenea prostiuță dintre toți susținătorii  teleormănenilor ajunși din întâmplare și prostie la conducerea țării? 
   Nu vreau să spun că ce vine din Caracal mută munții ...
   Spectacolul continuă, continuă cu un dragnea iritat pe holurile parlamentului și cu un euro deputat român pe nume grapini maria surprins făcând exact ceea ce a învățat să facă în țară, abilitate pentru care a și ajuns probabil să ne reprezinte în parlamentul european! Cât despre modul în care este privită grapa de serviciu de către colege în timp ce i se adresează (nu spun cum!) candidatului Kovesi, nu mai rămâne nimic de spus!

   Deci?
   Ce facem?
   Îi spargem capul lui Kovesi?
   Și lui Macovei?
   Și Corinei Crețu?
   Și lui Isărescu?
   Și băncilor?
   Dăm o ordonanță pentru stabilirea valorii ROBOR din cabinetul doi?
   Astea ar mai putea fi făcute și am avea despre ce să vorbim, că despre modul în care sunt evitați pe`afară cei ce din greșeală încă ne reprezintă, nu mai este cazul să discutăm ...

   Ω

   Totuși, vorbind despre cabinetul doi ... ceva nu pricep: tănase irina, după cât au pupat-o și-au băloșit-o babele și coafezele partidului, nu are nici un loc pe listele pesede-ului? 
   Un loc eligibil vreau să spun!
   Nu este propusă pe listele partidului la europarlamentare? 
   Nici măcar?
ACEASTĂ EROARE TREBUIE NEAPĂRAT REPARATĂ!
SĂ VEDEM NUMAI CINE VA PROPUNE!

   Și da, spectacolul merge mai departe mulțumită dezinteresului nostru ...

Un comentariu:

  1. Autoritatea Electorala Permanenta aduce la cunoştinta publicului
    candidatul la alegerile presidenziale 2019 si anume John Ion Banu este suspectat de manipulare
    din aceasta perioada.
    Informatii certe puteti gasi aici

    RăspundețiȘtergere