Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 mai 2019

Componența statului paralel (AUDIO)

PRESS TITLE THEN PRESS PLAY


   Am aflat, în sfârșit, care-i statul paralel!
   Stați să vă explic ...
   Statul paralel este cel format din numiții politic în funcții publice, din cei care nu au în minte interesul națiunii și dreptatea legii ci îndeplinirea dorințelor șefilor care i-au pus acolo, indiferent de legalitatea sau ilegalitatea dorințelor acestora! Iată și un exemplu ...
   În timp ce vocile pesede-ului ne cer să susținem necondiționat un guvern inept, imbecil și ridicol care nu ne reprezintă, numai pentru motivul că este ... guvern, șefii pesede-ului își permit să creeze instituții de tipul secției speciale (SS) pentru magistrați. 
   Vă atrag atenția asupra acronimului secției speciale ...
   Ce rol are această SS?
   După mintea neuitatului slugărel toader, SS ar trebui să controleze și să pedepsească magistrații care ... nu-s cuminți! În speță, se reține unicul magistrat pentru care a fost creat noul SS, adică DNA Kovesi.
   Bun, până aici am priceput: mai departe însă? Mai departe, statul paralel a luat un procuror dispus și l-a numit șef peste SS, adică la numit în funcția deținută pe vremuri de un oarecare Heinrich Himmler și, acest procuror, s-a întâmplat să fie o tanti din linia a treia a partidului, fiică de consilier pesede la Constanța, provenind dintr-o familie care abia aștepta pedepsirea lui DNA Kovesi! Că s-a întâmplat să fie florea adina, asta e, s-a întâmplat!
   Și? 
   Mai departe?
   Și, mai departe, florea adina cea al cărui tată știe bine că DNA Kovesi este vinovată, a primit ordin de la (probabil) dracnea liviu prin intermediul slugii coadă de topor slugărel să o lichideze pe DNA Kovesi! Cum a făcut asta? Știm deja, a pus-o sub anchetă, a adus dovezi clare în dosar (furnizate de fugarul ghiță prietenul lui bonta victoraș cel acum alb și curat) dar mai ales interzicându-i să părăsească România tocmai în perioada în care se discuta posibila numire a Laurei Codruța Kovesi într-o înaltă și importantă funcție europeană ...
   Între timp, scandalul a ajuns la ÎCCJ, acolo unde a fost întors pe toate părțile, Curtea soluționând cauza astfel:
   „Judecătorul de drepturi şi libertăţi reţine neîndeplinirea condiţiilor necesare începerii urmăririi penale in personam şi punerii în mişcare a acţiunii penale (lipsă de claritate a acuzaţiilor, aspect ce echivalează cu inexistenta notificării oficiale, existenţa unui caz de stingere sau împiedicare a exercitării acţiunii penale, lipsa probelor), nemotivarea ordonanţei prin care s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar, impunerea altor obligaţii decât cele expres şi limitativ prevăzute de lege.”
   „Ansamblul înscrisurilor de la dosar şi martorii audiaţi, angajaţi M.A.I., au atestat, dincolo de orice dubiu în acest moment procesual şi în baza prezentului probatoriu, derularea unei proceduri de achiziţie publică pentru identificarea companiei apte a presta activitatea de transport aerian, încheierea unui contract de prestări servicii, efectuarea plăţii de beneficiar (M.A.I., prin I.G.P.R.) în contul prestatorului de servicii (SC Ţiriac).”
   „Chiar în ipoteza divizării plăţii transportului, aceasta nu se poate considera a fi un beneficiu sau folos personal obţinut de Laura Codruţa Kovesi.”
   „Nicio probă (obiectivă), alta decât cele emanate de la denunţător (adică ghiță), direct sau prin terţi, nu surprinde interferenţa procurorului general Laura Codruţa Kovesi în stabilirea, divizarea ori alte manopere referitoare la preţul transportului aerian şi plata acestuia.”
   „În esenţă, cele 5 acte de executare descrise, pentru care nu se invocă dispoziţii legale încălcate, relevă acţiuni în reprezentarea instituţiei pe care inculpata o conducea ori care ţin de atribuţiile de ordonator de credite şi nu sunt apte a produce niciun fel de prejudicii.”
   Textul, destul de lung și de anost prin folosirea termenilor de specialitate, se poate traduce în mod elegant, astfel: florea adina, pusă să execute un ordin „de sus”, nu a știut cum să facă și de unde să-l apuce, adică nu este pregătită pentru asta, așa că a făcut numai prostii!
   Tradus neelegant, textul sună astfel: un șef de kkt, a dat un ordin de kkt unui om de ... și acesta a făcut un mare KKT, nefiind în stare de altceva și în lipsa infracțiunii!
   Adică florea adina este lipsită de imaginație și, în lipsa probelor concludente, nu a fost în stare să inventeze ceva plauzibil: nici măcar având pe mână aparatul supus al unui serviciu demn de anii `50!

   Ω

   În concluzie, putem spune că am înțeles ce înseamnă statul paralel: un personaj numit politic nu poate fi decât ori prost ca noaptea și executant al ordinelor primite, ori unul care deși știe ceva meserie, execută fără crâcnire orice kkt de ordin numai și numai pentru că ocupă o funcție pe care altfel nu ar fi putut-o obține și în nici un caz prin concurs cu alții neaserviți politic dar bine pregătiți profesional!
   P.S. Credeți că cele două tute de la Teleorman, alea plătite de stat și cu munca la partid, nu știau ce fac? Iată așadar mult prea pomenitul STAT PARALEL!

2 comentarii:

  1. “I really savor your webblog posting.In fact
    thank you! Awesome.”

    RăspundețiȘtergere
  2. Let me thnkx for those endeavours you've make a note
    of this blog. I’m looking the same high-grade online site write-up by you with the new furthermore.
    The truth is a person's artistic writing skills possesses pushed me
    to get my very own blog right now. Actually the operating a blog is without a
    doubt applying the nation's chicken wings extremely fast.
    An individual's article is a good type of the idea.

    RăspundețiȘtergere