Faceți căutări pe acest blog

joi, 30 mai 2019

Păreri de rău? (AUDIO)

PRESS TITLE THEN PRESS PLAY


   Aud prin diferite cotloane păreri de rău!
   Nu vreau să vorbim despre părerile de rău de tipul rădulescu kalașnikov, nu vreau să vorbesc despre părerile de rău de tipul bocitoarelor de meserie și nici despre regretele mândruței care ar trebui de fapt să se bucure că justiția a salvat-o de la injustiția de a-și petrece tinerețea cu un moșulică bolnav de coloană: vreau să vorbesc despre părerile de rău ale oamenilor simpli, ale celor care spun „săracu` dă iel maică!” și ale celor în care brusc s-a trezit omenia pe care el n-a avut-o!
   Tuturor celor care li se pare că huiduielile și manifestările de bucurie la aflarea veștii condamnării definitive și arestării individului au fost exagerate, tuturor acestora le amintesc cum a primit nomenclatura pesedistă întâmplările din seara zilei de 10 august 2018 sau ridicarea plăcuțelor de înmatriculare VALABILE inscripționate cu de acum celebrul M**EPSD sau REȚINEREA preventivă a POSIBILILOR contestatari la Topoloveni sau ÎNCHIDEREA sovietică a orașului Târgoviște sau multe altele care l-au dovedit a fi un NIMIC!
   Acum eu trebuie să-mi manifest dezgustul, gândindu-mă cum a reușit un NIMIC înconjurat de pupincuriști și pupincuriste de meserie să sechestreze statul român: a reușit bazându-se pe prostia crasă a celor care nu văd altul mai bun, care sunt convinși că nu ne dezvoltăm pentru că nu ne lasă străinătatea, că aurul nostru îl fură străinii, că ... și că ... și că ... și că ... Toți acești impostori ai înțelepciunii, toți convinșii de amestecul securității așa cum încerca să ne amăgească în `90 iliescu ion cu spectrul legionarilor, toți acești inepți cu IQ coborât, toți nemernicii care din prostie au ținut la putere cea mai proastă opțiune pentru țară, toți aceștia îl regretă probabil pe condamnatul definitiv fără să vadă și să înțeleagă câți alții au scăpat nemeritat de pușcărie pregătindu-i terenul salvării primului pușcăriaș la țării!
NU VĂD PENTRU CĂ NU POT: NU AVEM ALTUL MAI BUN!!!

   Din fericire, societatea românească a evoluat, drept care nu a mai fost nevoie de o revoluția pentru a împușca dictatorul:
PRIMUL PUȘCĂRIAȘ AL ȚĂRII A FOST EXECUTAT PRIN VOT!
CE BINE!

   Îmi pare rău pentru modul în care s-au manifestat concetățenii noștri în legătură cu căderea „ETERNULUI”? 
   Dacă scot din context da!
   Dacă nu mă rup de realitate și îmi amintesc tot ce a făcut NIMICUL, răspunsul este NU!

   Ω

   Primul pescar al țării, în aroganța-i nemăsurată a folosit partidul celor săraci pentru a se îmbogăți pe sine, familia și pe apropiații din camarilă, timp în care, în încercarea de a scăpa de mâna justiției a semănat între români vântul urii:
ESTE NORMAL SĂ CULEAGĂ FURTUNA CEA MAI NEAGRĂ CU PUTINȚĂ!

SIMȚIM CĂ S-A FĂCUT DREPTATE?
OARECUM, PENTRU CĂ NU S-A FĂCUT TOTAL!

Un comentariu:

  1. I love what you guys are usually up too. Such clever work and reporting!
    Keep up the good works guys I've incorporated you guys to my personal blogroll.
    You made some really good points there. I looked on the internet
    for more info about the issue and found most individuals will go along with your views
    on this web site. Hello would you mind
    stating which blog platform you're working
    with? I'm planning to start my own blog in the near future
    but I'm having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
    The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique.
    P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!
    http://foxnews.net

    RăspundețiȘtergere