Faceți căutări pe acest blog

luni, 6 mai 2019

Trei cizme?

   Și a venit și momentul întrebărilor!
   Șăfii jandarmeriei, ăia care au bătut din călcâie și au înțeles ce le-a cerut „doamna dan” din partea conducerii de partid și de stat în noaptea zilei de 10 august 2018, au fost onorați cu o nouă invitație din partea procurorilor militari! Noi suntem surprinși că în loc de decorații abjecții slugoi ai grupului infracțional din actuala conducere a României primesc noi acuzații penale: că ei, „săracii”, se credeau încă la Timișoara în `89!

   Lăsând gluma (amară) la o parte, trebuie să ne gândim serios la ce s-a întâmplat atunci: am spus că au fost (și sunt convins că sunt în continuare) doar niște slugi (decât niște slugi pentru mulți dintre ei) drept care unii sunt tentați să-i privească cu mai multă blândețe, considerând că au executat un ordin! 
   Greșit: este totalmente greșit să gândim astfel! 
   Niște slugi ca acestea, care au făcut exces de zel în 10 august, au ținut la putere mai mult decât trebuie un slugărel toader, un penibil guvern model „țața veorica” și mai ales, un șef mafiot pe nume dracnea! Pentru că și-au dorit o stea în plus, o vilă în plus, o funcție în plus, o amantă în plus au călcat în picioare tot ce le-a ieșit în cale, fără discernământ, fără înțelegere, fără minte, considerând că cetățenii care-i plătesc mult prea bine le sunt dușmani și că politicienii care-i comandă le sunt tătuci și că LOR le datorează loialitate!
   Fără acțiunea jandarmeriei, poate astăzi aveam alt guvern, poate florea adina era deja plecată la tasu` să adune legume de prin grădina cu closet în fundul curții, poate Kovesi încă era pe post, poate d`alde dracnea era la umbră și răcoare, poate nu eram iarăși sperietoarea Europei! 
   Vedeți câte lucruri erau perfect posibile în lipsa acțiunii brutale a jandarmeriei?
   Am spus că au acționat fără minte?
   N-am greșit: gândiți-vă numai la acel comandant care a stat în piață, în spatele trupelor și le-a coordonat ÎMBRĂCAT ÎN ALB, să fie vizibil, să nu-l treacă „doamna dan” cu vederea de la promovarea pe care i-a refuzat-o într-un gest de necesară și de înțeles scârbă, președintele!

   Ω

   Acești ofițeri beneficiază de pensie specială, de pensie de serviciu și de dracu` mai știe ce venituri suplimentare pentru modul vulgar și odios în care nu slujesc poporului ci vremelnicei clase politice!
NU CUMVA AR TREBUI SĂ FIE SCOȘI LA PENSIE CU UN ȘUT ÎN KOOR 
ÎN LOC DE PENSIA DE MINIMUM 15.000 DE LEI (PESTE €3000) PE CARE O AȘTEAPTĂ ȘI 
O CONSIDERĂ BINEMERITATĂ?
POATE CĂ ASTFEL S-AR GÂNDI ȘI URMAȘII LOR LA CIZMELE STATULUI DACĂ 
ESTE BINE SĂ CALCE ÎN PICIOARE CETĂȚENII PE CARE AU JURAT SĂ-I 
SLUJEASCĂ ȘI SĂ-I PROTEJEZE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu