Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 mai 2019

Succesul lui dracnea (AUDIO)

   Da, dracnea a reușit!
   Da, dracnea se dovedește a avea succes!
   Da ...
   Dar în ce domeniu are dracnea succes?
   Da, dracnea a reușit ceea ce n-a mai reușit nimeni în România de foarte multă vreme, nici măcar ceaușescu pe care-l dușmăneam toți, dracnea a reușit să ne împartă în două tabere, dracnea a reușit să ne facă să ne urâm, dracnea a reușit să dezbine România pentru a scăpa el de câțiva ani de pușcărie!
   Acuzațiile ridicole cum că un grup de derbedei îi urmăresc prin țară și încearcă să le strice „marșurile” nu stau în picioare decât în cazul în care derbedeii de astăzi sunt copiii GOLANILOR de ieri, din Piața Universității, dar astea sunt subtilități dincolo de puterea de înțelegere a celui mai iubit teleormănean! Așadar, dracnea a reușit să facă jocul unor puteri străine neprietene și să ne dezbine, a reușit ca din treaptă în treaptă să se și să ne înjosească în ochii lumii, a reușit să ne transforme într-o problemă și totul pentru a scăpa el de pușcăria în care sigur tot va ajunge!

   Să facem o paranteză și să îl întrebăm pe slugărel toader, cum se simte: s-o fi întors la catedră, i-o învăța oare pe studenți despre deontologia juristului sau despre demnitatea și verticalitatea necesare omului de legi? Nu cumva îl uităm prea repede pe cel mai hidos membru al cabinetului țaței veorica?

   A propos de țața veorica: dacă la începuturile vieții publice a „doamnei” de lucru manual ne mai amuzam, acum gafele ei doar ne întristează! ChIar merităm asemenea conducători?   

   Ω

   Până unde poate merge discursul infect și plin de invective al lui dracnea?
   Cât timp mai poate debita prostiile crase despre Europa care nu ne lasă și nu ne dă voie?
   Câți se mai găsesc să-l creadă?
   Cum va plăti pentru răul aproape ireparabil pe care-l face națiunii române?
N-AR FI TIMPUL SĂ NE DEȘTEPTĂM?

Un comentariu:

  1. Hі, i feel that i sɑw yoᥙ visited my blog thus i
    cɑme to return thе choose?.I am trying to to fіnd things to improve my wweb ѕite!I guess ittѕ ok to make use of some of your ideas!!

    RăspundețiȘtergere