Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 29 mai 2019

Războiul de independență (AUDIO)

PRESS TITLE THEN PRESS PLAY


   În mod curios, țața veorica de la Vidili, să`ncontră cu șefu`mneai, cu conu` dracnea sau domnu` liviu, după caz ... să`ncontră dară chiar când nimeni nu credea că el, șeful adică, va fi demisionat de justiție!
   Da, este de necrezut, dar țața veorica, educațional inferioară mândrei mulguța, țața veorica aia de încurcă orașele și județele, papii și președinții, ei bine, țața veorica a declarat război: la trecut, când încă șefu` era ȘEF! Și nu orice fel de război, ci unul de independență: de independență nu de partidul ce se află în toate, în cele ce sunt și-n cele ce mâine vor râde la soare, nu, nici gând, s-a declarat independentă de șeful partidului, de un oarecare dracnea, când acesta încă era șeful partidului ...

   Aici încep lucrurile să fie interesante!
   Dacă pentru gazetele de scandal plus antena3 ar fi numai prilej de batjocoreală și mișto ieftin, pentru noi trebuie să fie altceva, trebuie să înțelegem că a fost ceva mult mai sensibil!
   Scurt istoric: 
- grindeanu prim ministru, băiat bun, până a trebuit să dea cu semnătura și să-și asume actele guvernamentale prin care același oarecare dracnea ar scăpa de grija pușcăriei 
- tudose zis nea mișu, băiat bun, de spriț, până i-au pus și lui în față aceleași acte aduse la semnat
- țața veorica, o fată de-a noastră, din popor, pune niște murături delicioase, se pricepe și la plăcinte, o bomboană nu alta, dar și ea, tot până la semnat actele alea ciudate, pregătite de ciordache, nicio lichea&Co!

   Ce a fost cu acel act nenorocit care l-ar fi scăpat pe un oarecare șef de partid de toate grijile cu justiția?
   Ce ascundea el?
   De ce se temeau toți să-l semneze? 
   De ce fugeau toți de semnarea lui ca dracnea` de tămâie?

   Ω

   Așadar, tută cum este, ce-o fi știut țața veorica despre acel oarecare fost dracnea de nici măcar ea nu a dat o nenorocită de semnătură care să-l scape „pă șefu`”?
SE PARE CĂ A AVUT DREPTATE dracnea
CÂND AJUNG LA GUVERN, UNOR MINIȘTRI LE CREȘTE CAPUL:
ȚAȚA veorica ESTE PRINTRE EI!

   



Un comentariu: