Faceți căutări pe acest blog

vineri, 24 mai 2019

Votul pro sau contra dracnea (AUDIO)

PRESS TITLE THEN PRESS PLAY


   Nu mâine ci poimâine, suntem puși în fața unei alegeri deosebit de dificile, iar această alegere nu constă nici în trimiterea unor nume oarecare în parlamentul european și nici în spunerea părerii față de hoția instituționalizată: pentru că cei ce ne reprezintă în PE nu ne spun mare lucru ca familie politică europeană pe de o parte și pentru că în sinea lui, tot omul este contra hoției pe de altă parte (măcar și din invidie că nu participă și el!). Așadar, rezultatul votului de duminică, în această direcție are rezultate aproape nule și lipsite de importanță, miza cea mare fiind nu cele trecute pe buletinele de vot ci cele netrecute dar de toată lumea știute: 
DUMINICĂ 26 MAI NI SE JOACĂ SOARTA!
   Da, duminică 26 mai avem la dispoziție mai multe rezultate finale ale votului! În primul rând, votul pentru PE este în cazul României un vot orientativ pentru viitorul politic al țării: 
a) dacă pesede-ul câștigă strâns sau pierde strâns, sentința se amână ca și în cazul dracnea pentru altă dată, adică parțial pentru prezidențiale și total pentru parlamentarele de anul ce va să vină dacă nu dă țața veorica vreo ordonanță de urgență
b) dacă pesede-ul pierde la un scor concludent iar propușii partidului fac un MARE fâs, atunci este posibil ca pe 27 mai dracnea să fie vinovat sau dacă nu va fi, conducerea partidului să-i ceară decontul guvernării dezastruoase de până acum, urmând ca cineva pur ca un crin al păcii (spatiphyllum pour les connoisseur) să preia conducerea partidului de la cel care i-a înșelat pe alegători și susținători dar de acum măi tovarăși, etc, etc, etc ...
c) dacă pesede-ul pierde la un scor de forfait, dracnea este debarcat probabil chiar în noaptea alegerilor, așa că a doua zi poliția îl poate lua liniștită: nimeni nu va mai ieși pe stradă să-i clameze nevinovăția!
   Sper că ați observat că în nici una dintre variante nu apare victoria opoziției, pentru motivul simplu că opoziția la noi aproape că nu există! Opoziția nu a reușit să se închege, opoziția nu a reușit să aducă în față un om care să poată lupta cu dracnea, opoziția îl critică prostește pe președintele Iohannis dar profită de lupta lui cu pesede-ul, așa că opoziția nu poate câștiga însă pesede-ul poate pierde! Rămâne de văzut doar câte gloanțe își trage partidul stat în propriu-i picior mergând pe mâna lui dracnea, țața veorica&Co!

   Cealaltă aripă a votului, adică referendumul, poate avea la rându-i rezultate interesante! În primul rând, se pune problema prezenței la urne; un număr insuficient de electori aduce după sine căderea referendumului și victoria pesede-ului. Un număr suficient de votanți, lasă lucrurile la mâna numărătorii finale, acolo unde din nou pesede-ul are șansa de a fi câștigător măcar și prin numărul numărătorilor („poate vota oricine, important este cine numără” spunea un alt tătuc, IV Stalin). În schimb, un număr suficient de votanți și destui oameni care să spună DA, i-ar aduce din nou lui dracnea moartea politică! În concluzie, la referendum pesede-ul și dracnea au cam două șanse din trei să câștige la masa verde. Chiar și așa, adică prin neîntrunirea numărului minim de votanți sau de da-uri, stânga conservatoare va înțelege că populația este de acord dacă nu cu furtul, atunci măcar cu iertarea vinovaților, procedând în consecință, eliberând pe capete oamenii partidului de prin Doftane moderne și spălându-l pe dracnea de păcate mai abitir decât reușea pe vremuri mătușa din Italia cu nu știu ce înălbitor!

   Vi se pare complicat?
   Dar nu este deloc:
ORICE REZULTAT CARE DUMINICĂ NU ÎNFRÂNGE ZDROBITOR pesede-UL 
ȘI PE dracnea liviu ÎL TRANSFORMĂ PE ACESTA DIN URMĂ ÎN OMUL
 PROVIDENȚIAL, ÎN DICTATORUL ILUMINAT, ÎN MESIA DE STÂNGA 
ȘI PROBABIL, ÎN VIITORUL PREȘEDINTE, PRIM MINISTRU, PRIM CÂRMACI, 
PRIM FAR CĂLĂUZITOR, PRIM ERDOGAN, PRIM ORBAN VIKTOR, 
PRIM, PRIM, PRIM ...

   Ω

   Vrem așa ceva?
   Vrem înapoi în vremurile lui ceaușescu?
   Vrem din nou un cabinet doi?
   Vrem domnia omului în locul domniei legii?
   Atunci votați pesede-ul la PE și nu votați deloc la referendum, pentru că și prin absență vă spuneți părerea!

   Vreți să se termine cu toate zbaterile?
   Vreți ca România să se rupă în sfârșit de trecut?
   Vreți să nu fiți blestemați de copiii și nepoții voștri?
   Atunci votați cum vreți pentru PE și votați neapărat cu DA la referendum, la ambele întrebări!
NOI PUTEM ALEGE DACĂ NU-I LĂSĂM PE ALȚII SĂ ALEAGĂ PENTRU NOI!

 

2 comentarii:

  1. Heya i am for the first time here. I came across this board and I in finding It truly helpful & it helped me out a
    lot. I am hoping to give something back and aid others like you aided me.
    Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was
    just curious if you get a lot of spam responses?

    If so how do you protect against it, any plugin or
    anything you can advise? I get so much lately it's driving me insane so any
    assistance is very much appreciated. It is perfect time to make
    some plans for the future and it's time to be happy.
    I've read this post and if I could I wish to
    suggest you some interesting issues or suggestions.
    Perhaps you can write next articles referring
    to this article. I desire to learn even more things about it!
    http://pepsi.net

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey I knw this is off topic ƅut I was wondering if
    you knew of any wiodgets I ϲould add tߋ my blog that automatically
    tweet myy newest twitter updates. I've been loopking for a plug-in likе this for quite some time and was hoping maybe you would have
    some еxperiencxe with something lіke this. Please let me know if you
    run into anything. I tгuly enjoy reading youг blog and I look forward to your
    new updateѕ.

    RăspundețiȘtergere