Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 22 mai 2019

Prea multă liniște (AUDIO)

PRESS TITLE THEN PRESS PLAY



   Se petrece ceva ciudat: se apropie alegerile europarlamentare și ne înconjoară o liniște „asurzitoare”! Spun o liniște asurzitoare, pentru că dacă până acum ceva timp realizatori radio, analiști politici și oameni de asemenea politici țipau ca din gură de șarpe că președintele nu se implică în problemele guvernării pesede și nu convoacă un referendum, acum ... este liniște ...
   Da, este o liniște suspectă: nimeni nu mai spune nimic, cei de la care te-ai aștepta să susțină referendumul pro justiție și anti pesede tac mâlc, pesede-ul tace și el în speranța că oamenii nu vor vota și, mă aștept ca în multe zone rurale și nu numai, cetățenii nici măcar să nu primească buletinele de vot conținând cele două întrebări ale referendumului!
   Cui folosește această liniște?
   Pesede-ului în primul rând!
   Și mai cui?
   Să îmi închipui că am avut dreptate atunci când am acuzat opoziția că este vândută pesede-ului și că dincolo de cele câteva accente oarecum vocale, face jocul conservatorilor de stânga?
   Pe măsură ce trece timpul și se apropie alegerile nici măcar bufonul regelui pesede-ului nu mă mai amuză, chiar dacă declară că nu vor să facă meeting în București ca să nu blocheze circulația! 

   Din păcate, cei mai mulți șefi politici din opoziție se comportă de parcă ar fi împotriva lui Iohannis și împotriva referendumului!

   Ω

   Liniștea aceasta apăsătoare a devenit deranjantă:
ÎȚI ȚIUIE URECHILE!
   Sper ca ceea ce se pare a se pregăti să nu ne facă să ne țiuie urechile pe bune după 26 mai: că dacă ne lăsăm în grija opoziției ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu