Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 septembrie 2019

Bau-bau prin corespondență (AUDIO)

   În mod paradoxal, tocmai acum pesede-ul duce lipsă de conducători versați și este lăsat pe mâna unor diletanți în frunte cu cea mai nepregătită persoană, cea mai nefericită alegere, cea mai și cea mai în sens negativ, țața veorica: pesede-ul este într-o cădere accelerată, astfel încât formula V=H*g nu se aplică, deoarece partidul a avut cu siguranță viteză inițială, această viteză V0 fiind în mod clar egală cu numărul de siluiri ale justiției și direct proporțională cu numărul de eliberați înainte de termen! Să nu uităm și de rejudecări ...
   Ei bine, orice conducător cu cât de puțină minte ar înțelege că fiecare minut petrecut la putere și sub tirul criticilor furibunde ale societății duce la o scădere progresivă a popularității și numărului de voturi primite la următoarele alegeri: dacă până și primarii și șefii de filiale atenționează centrul că lipsește entuziasmul ... Dar nu, țața veorica și mândrii ei consilieri nu înțeleg că mai există viață și după guvernare sau după alegeri: nu, ei sunt convinși că pământul se va opri în momentul în care EI (ei și nu partidul) vor pierde puterea! 
   Din partea mea, să le fie de bine: dacă reușesc să-și ducă mandatul până la bun sfârșit (bun vine vorba!), șansele de a face rocada cu d`alde alde sunt mari și, abia în acel moment vor pricepe că nici dracu` nu mai vrea să le fie aliat!

   De ce am tot dat din gură?
   Pentru a demonstra cât de slabi sunt cei care prin voia măriei sale ocnașul dracnea au ajuns să ne conducă, pentru a spune cât mai clar că lipsa de concurență, de colaborare și de dialog duce în mod automat la cultul personalității și la autocrație! În momentul în care un derbedeu ca dracnea a reușit să-i fure partidul lui bonta a început și căderea pesede-ului: minciuna are picioare scurte se spune în popor, iar lucrul s-a văzut în toate domeniile în care partidul stat a încercat să ne păcălească - până și susținătorii înfocați se retrag rușinați, ajungând acum pesede-ul la mai puțin de 18% din intențiile de vot!
   Spaima pesede-ului în ceea ce privește pierderea alegerilor și a puterii este atât de mare, încât în încercarea de a speria diaspora care i-a speriat prin „insubordonarea” de care a dat dovadă, după ce le cere românilor plecați să-și dea datele pentru a se înscrie pe listele pentru votul prin corespondență, finanțele le cer acelorași să-și dea datele pentru a putea fi ... impozitați în țară! Adică pesede-ul își continuă joaca de-a bau-bau, în speranța că va îndepărta oamenii de votul prin corespondență, putând spune ulterior că bau-bau-ul a vrut să-i ajute să voteze ... dar dacă ei nu s-au înscris ...

   Ω

   Da, acesta este paradoxul politicii momentului: puterea ar trebui să fugă de la guvernare cât mai repede cu putință încercând să mai salveze ce se mai poate salva, opoziția nu ar trebui să intre la guvernare până când partidul stat nu se va fi uzat suficient de mult încât să nu mai reprezinte un pericol în următorul ciclu electoral! Și dacă ne gândim că nu putem avea alegeri anticipate până la alegerile prezidențiale, ne dăm seama că situația este extrem de încurcată!
   Ce trebuie făcut?
   Ce este mai bine pentru noi toți?
   Care este intenția de vot reală printre români?
   Vom afla oare pe 10 și poate definitiv pe 24 noiembrie 2019?
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu