Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 septembrie 2019

Ce nu înțeleg eu ... (AUDIO)

   ... este finalitatea următorului șir de întâmplări și aș dori să mă lămurească cineva!
   Pe scurt ...
   Judecătorul de la curtea de apel Cluj dana gârbovan, persoană cu o veche și susținută activitate în sprijinirea comisiei ciordache, a hotărârilor privind întărirea secției speciale anti magistrați făcută cadou unei anume florea adina, dușman declarat al DNA-ului și amorezată până peste cap de ordonanța 13, a primit să fie propusă de țața veorica ministru de justiție - că magistraților le este interzis să facă politică este lucru știut și nu-l discutăm acum și aici! A propos, vi se pare că până acum ar fi făcut politică? Absolut deloc, dar chiar deloc ... poate așa, puțin, cu unjr (uniunea națională a juriștilor din România - li se umple gura când reușesc să strecoare în titulatură NAȚIONAL/NAȚIONALĂ!), ONG agreat de puterea pesedistă, singurul de fapt, ONG despre care nu știe nimeni nici din cine este format, nici câți membri are, nici ce susținere în teritoriu atunci când dă câte un comunicat despre diferite probleme ale justiției! Dar să revenim ...
   Așadar, blonda gârbovan (trebuia să spun că este blondă, pentru că în ultima vreme numai blonde avem la conducere, brunetele gen dan sau roșcatele tip mulguța fiind evident dezavantajate), blonda gârbovan așadar, a acceptat presupun cu entuziasm propunerea de a fi propusă la ministerul justiției: cum poți accepta o asemenea propunere când șobolanii deja părăsesc corabia, nu pot înțelege, dar și asta ne spune câte ceva despre anume capacități de înțelegere! Deci, gârbovan a acceptat să facă politică oficial, pe față!
   Iată o schemă:
judecător gârbovan = nu face politică
 judecător gârbovan demisionează din magistratură = cetățeanul gârbovan
cetățeanul gârbovan = face politică acceptând propunerea la justiție
cetățeanul gârbovan = candidat respins
cetățeanul gârbovan respins = cerere de renunțare la demisie

PĂI DACĂ CETĂȚEANUL gârbovan A RENUNȚAT LA
 MAGISTRATURĂ ȘI A ACCEPTAT SĂ FACĂ POLITICĂ 
CUM MAI POATE FI JUDECĂTOR?
CÂTĂ ÎNCREDERE MAI PUTEM AVEA ÎN JUDECĂTORUL POLITIZAT gârbovan ATUNCI CÂND VA JUDECA?
   Asta nu pricep, cum a putut acea savonea să-i sară în apărare și cum de s-au găsit colegi care să-i cânte savonierei în strună?

   Ω

   Nu trebuie să uităm că trei membri ai CSM o critică pe savonea și pe protejata judecător politic, așa că se pare că mai există o speranță!

   În încheiere întreb: este normal să se întoarcă în poziția de judecător imparțial și fără dreptul de a face politică o persoană care și-a declarat clar simpatiile politice? 
   Hmmm ...?

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu