Faceți căutări pe acest blog

vineri, 27 septembrie 2019

Saturnism feminin și explosiv (AUDIO)

   Așadar țața veorica s-a înșelat: la Bruxelles nu merge ca la București, acolo nu poți pune nimănui pumnul în gură „democratic” pe bază de majoritate în parlament și de hoarde care te-au votat pentru găleți, ulei și zahăr, drept care rovănica a fost refuzată cu toată donația ei generoasă (€ 800.000) făcută partidului! 
   Nasol, ca să mă exprim pe înțelesul simpatizanților respectivei țațe!
   Foarte nasol!
   Dar știți de ce?
   Pentru că toxica plumb, cea care și-a cumpărat încă patru ani de liniște sponsorizând pesede-ul la europarlamentare, era arătată de mult cu degetul ca nepotrivită cu funcția de comisar european nu doar de către neaveniții politicii locale tratați drept opoziție, cât și de către președintele Iohannis dar, mai ales, de către Ursula von der Leyen, cea care cu puțin timp în urmă, într-un gest de maximă curtoazie i-a oferit țaței veorica ocazia unei alte nominalizări! Însă, în buna tradiția a școlii lui dracnea, conducătorii pesedei au crezut că ce se întâmplă în țară știu doar ei și că LC Kovesi ne face de râs și nu hoții, hoațele și hoțiile grupului infracțional organizat auto botezat partid politic!

   Ce se va întâmpla în continuare?
   Pare destul de evident: pesede-ul, a cărui distrugere a început-o dracnea în uralele înfocaților, inculților și imbecililor lui susținători, a ajuns la capătul drumului și pe marginea prăpastiei, pesede-ul victorios și uns la bot simte că se termină șina pe care merge cu viteză maximă, pesede-ul lăsat pe mâna necalificatei dăncilă se așteaptă în intimitatea lui să deraieze - sau să se scufunde! Așa că șobolanii fug cât pot de repede încercând să salveze din acest dezastru ceea ce se mai poate salva - altfel cum vă explicați desființarea comisiei ciordache, aia specializată pe justiția de la seralul fără frecvență? 
   Este posibil ca moțiunea de cenzură să dărâme guvernul țățesc?
   Da, este, deși eu personal nu cred că se va întâmpla: veorica este dispusă să se vândă și să vândă și pe măsa și pe tasu` numai să nu piardă guvernarea înaintea alegerilor prezidențiale la care nu știu cine o minte spunându-i altfel, dar este posibil să obțină un scor mai slab decât T Paleologu. În această disperare, în această agățare disperată de putere, nu mai contează programul de guvernare, nu mai contează situația țării, nu mai contează rahatul de nedescris în care ne-a adus pesede-ul, dracnea și țața veorica, acum nu mai contează decât iluzoria șansă de la prezidențiale! Așa cum dracnea a împărțit țara în feude pe care le-a vândut în buna tradiție pesedistă cui a dat mai mult ajutor pentru salvarea de pușcărie, tot așa va proceda și țața acum: păzea că vinde tot numai să nu piardă puterea - cu cât rezistă mai mult, cu atât mai rău va cădea atât ea cât și partidul ei!

   Nu ne vine să credem dar pesede-ul se apropie de final, de un final pe care actuala conducere îl poate transforma într-unul catastrofal iar catastrofa absolută ar fi pierderea guvernării înaintea datei de zece noiembrie, ceea ce le și dorim!

   Ce va mai fi?
   Vom vedea, nu mai este chiar atât de mult, iar rămânerea la putere va face șocul căderii cu atât mai violent! 
   Este interesant că respingerea lui plumb la Bruxelles a generat o explozie care poate îmbolnăvi de saturnism mai toți pesedeii! 
   Ce chestie ...

   Ω

   Surprinzător, acum nu mai aud pe nimeni că ar fi votat în toamna lui 2016 pesede-ul! Cum dracu` au venit ăștia la putere de mai au și majoritate parlamentară dacă nu i-a votat nimeni?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu