Faceți căutări pe acest blog

vineri, 30 august 2019

Succesul ocnașului (AUDIO)

   De-a lungul timpului, mulți și-au rupt dinții în gâtul pesede-ului și s-au ales numai cu atât, adică cu dinți lipsă! 
   Mulți!
   Acum, partidul mamut a devenit mai ... mamuțel: candidatul la președinție este pe ultimul loc din lista celor ce și-au anunțat intenția de a candida, partidul a coborât oficial (după cifrele firmei Avantgarde, firma de casă a pesede-ului pentru sondaje) sub 20% din intenția de vot și nu știe nimeni care este adevărata dimensiune a dezastrului ce se anunță la locale și parlamentare, aliații fug de la ciolan pentru că simt apa cum înghite corabia, nucleul dur de votanți pare a se fi erodat pe cale naturală și nu numai și, doar clonele de pe Twitter și FB se miră și se întreabă (conform procedurii de fapt) de ce oamenii sunt nemulțumiți și convinși că mărirea administrativă a veniturilor a crescut inflația, a scăzut puterea de cumpărare și paradoxal, deși a pus mai mulți bani în buzunarul românilor ei sunt tot mai săraci!

   De ce a devenit mamutul de altă dată un maidanez jigărit astăzi?
   Răspunsul, chiar dacă multora nu le place, este unul singur: pentru că ocnașul de astăzi, cât timp a fost cel mai iubit fiu al poporului pesedist, a îndepărtat de partid și mai ales de conducerea lui tot ceea ce putea fi valoros și prin consecință periculos pentru el! Priviți cu atenție conducerea pesede:
vv dăncilă comandant general
orlando Făt Frumos adjunct
fifor cel vifor aghiotant!
   Vă dați seama ce fel de partid este cel în care conducerea este exercitată de oameni care pe vremuri nici geanta nu i-ar fi dus-o lui năstase sau bonta? 
   Vă dați seama ce fel de partid este acela în care mulguța vasilescu a ajuns vicepreședinte?
   Vă dați seama cât de puternică este conducerea unui partid în care are greutate maximă cuvântul unui buzat de la Vaslui?
   Vă dați seama câtă teorie politică discută oamenii ăștia pe la nunți de sute de mii de € între un pupat mafiot și o sarma din mușchi de vită Kobe?

   Din păcate pentru ei și din fericire pentru noi, după ce au fost conduși de cordin ștefănescu, pesedeii s-au învățat să înghită chiar orice, așa că actuala conducere este perfectă pentru nivelul obscen de scăzut al partidului din acest moment: mă bucură mult prăbușirea pesede-ului, recunosc că mă bucură, dar nu așa cum și-ar închipui mulți, nu pentru că aștept eventuala lui dispariție ci pentru că sper că după ce au trecut prin tot felul de experiențe, după ce au văzut cum este să fii condus de ocnași, după ce au simțit mirosul pupatului în koor, după ce au revenit cu încântare la cultul personalității, așadar după toate aceste experiențe nefaste, sper ca cineva să ia partidul de jos și să-l transforme în ceea ce scena politică românească are nevoie, adică într-un adevărat partid socialist și nu rușinea care este astăzi prin sprijinirea tuturor leprelor oportuniste!
   Trăgând linie, ocnașul de dracnea a distrus nu doar viitorul multor români ci, din fericire și pe al mult prea obedientului partid!

   Ω

   Să avem deci răbdare.
   Este posibil ca destrămarea din interior a partidului pușcăriașilor să fie un lucru bun pentru viitorul social democrației românești!
   Așteptăm acum reintrarea în normalitate: a propos de normalitate, a trecut un an de atunci, cine este vinovat pentru ridicarea plăcuțelor legale cu
MUIEPSD?
CINE A DAT ORDINUL?


2 comentarii:

  1. Hi there this iѕ somewhаt of off topic but I was wonderіng if blogs use
    WYSIWYG еditors or if yoou have to manually code with HTML.
    I'm starting a bkog sⲟon but have no coiding skills ѕo I wanted tο get advice fгom someone with experience.
    Any help woᥙlԀ ƅbe greatly appreciated!

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMPS + PIN CHIⲚA/USA/CANАDA ONLINE SHΟP

    - DUMPS 101 Track1+Track2+PIΝ.
    - DUΜPS 201 Track1+Track2+Track3+PIN.
    - Ɗaily update.
    - ᒪowest prices at a stuff of such quality.


    100% GUARANTEE

    https://cardsell.org/login.php

    RăspundețiȘtergere