Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 august 2019

Foc pe patru roți (AUDIO)

   Din ce în ce mai multe super mașini găsite uitate prin garaj de bunicuța aceea din DE încep să arate cât de mari țepe au fost: fumegă de crezi că au luat foc, mândrii lor posesori continuă să le pună câte trei litri de motorină ca să-și impresioneze tuta mândră de moment și toată lumea-i fericită!
   Chiar toată?
   Ei bine, nu!
   Eu și alții ca mine nu își pot declara fericirea și satisfacția pentru faptul că dricurile astea fumegânde încă mai sunt în circulație! 
   Eu și alții ca mine nu înțeleg de ce dacă un gigel prostovan a crezut că ia cu două trei mii de euro mașină de lux (de cel puțin 60.000 €), trebuie să-i și înghițim noxele prostului! 
   Nu-mi cer iertare pentru faptul că-i consider proști, imbecili și reduși mintal! 
   Nici gând, nici nu-mi pare rău, nici nu-mi cer scuze! 
EI, ANALFABEȚII RUTIERI ȘI MITOCANII CU PERMIS DE CONDUCERE DAR CU MINTE PUȚINĂ
TREBUIE SĂ NE CEARĂ NOUĂ IERTARE ȘI SĂ PLĂTEASCĂ
PENTRU POLUAREA EXTREMĂ LA CARE SUNTEM SUPUȘI NEVINOVAȚI!
EI ȘI CEI CARE AU PERMIS ȘI PERMIT CIRCULAȚIA ACESTOR 
FABRICI DE NOXE!
   De ce mai circulă hârburile astea aduse de rețele de trafic de fier vechi și vândute unor persoane incapabile să înțeleagă că neamțul nu-și schimbă mașina doar pentru că nu-i mai place culoarea? 
   De ce trebuie să înghițim noi toți noxele unui gigel mândru nevoie mare de dricul lui fumegător, gigel care nu pricepe că mașina aia este bună pentru programul rabla și că a fost lăsat să o înscrie numai pentru că pesede-ul a crezut și a sperat în recunoștința lui la urne? 
   De ce într-o țară în care spațiul verde și pădurile sunt pe cale de dispariție trebuie să suportăm toți încuiații?
   De ce nu spune nimeni nimic?
   De ce RAR-ul nu face verificări în trafic?
   De ce se mai înscriu diesel-urile astea care și-ar avea locul la Auschwitz - Birkenau?
   De ce în toată lumea educația i-a făcut pe consumatori să evite VW iar la noi, educația făcută de samsarii de mașini ne-a ajutat să ne umplem de ce este mai prost, mai rău, mai poluant și chiar mai nesigur în toată Europa?
   Dacă mitocanul asudat și cu cozorocul la ceafă nu vrea sau nu poate să înțeleagă cât de mult rău își și ne face, atunci legiuitorul trebuie să intervină și să îl și să ne protejeze de efectele educației făcute la televizor, la bar sau la târgul de mașini SH!

   Ω

   În schimb, blonda de la primărie vrea o extra rovignetă pentru provincialii care tranzitează Bucureștiul: de parcă toți provincialii ar avea minte de pesedist și dacă ar avea șosea de centură ar mai intra în furnicarul ăsta nenorocit, de parcă provincialul se dă în vânt să-și rupă mașina prin intersecțiile distruse ale capitalei, de parcă provincialii ar veni prin București nu de nevoie ci pentru plăcerea unui off road urban!
GROAZNICĂ ESTE ȚARA ÎN CARE AM AJUNS SĂ TRĂIM:
SE MAI POATE FACE OARE CEVA?

Un comentariu: