Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 august 2019

Deconectarea de la aparate (AUDIO)

   Așa cum am tot spus în ultima vreme, pesede-ul s-a uzat dincolo de posibilitatea de reșapare: sper că opoziția este pregătită cu nume și idei noi, pentru că acuși acuși îi cade guvernarea`n brațe!
   Și iată de ce ...
   Președintele Iohannis a ieșit public și ne-a spus ce părere are despre criza politică din acest moment: clonele de pe internet vor face spume la gură înjurându-l!
   Președintele a numit guvernul pesede ca fiind toxic, corupt, etc, etc, anunțând că respinge fără dubii toate propunerile de miniștri primite de la Palatul Victoria: între noi fie vorba, nu își închipuia nimeni că președintele ar accepta o asemenea mitocănie.
   În acest moment, pesede-ul este în comă profundă iar șeful statului solicită guvernului țaței veorica să ceară votul de încredere în parlament! Dacă nu mă înșel, are la dispoziție 45 de zile pentru acest lucru.
   Președintele s-a referit de mai multe ori la votul din 26 mai și la părerea celor care au votat și la modul cum au votat!
   Președintele demonstrează clar că pesede-ul este toxic și nu poate face resetarea statului, așa cum pare a fi necesar!

   Mă întreb dacă țața veorica va mai candida la președinție!

   Îl ascult în acest moment pe CTP și mă îngrozesc: chiar dacă are dreptate în mare măsură, CTP-ul a devenit în ultima vreme muuult prea veninos iar acest lucru nu face bine părerilor pe care le susține!

   BNR atrage atenția că România este pe marginea prăpastiei.
   Avocatul Poporului simte de unde bate vântul schimbării și puterii și atacă la CCR ordonanța privind codul administrativ, declarând acum, după ce codul a produs efecte, că este un cadou făcut baronilor pesede!

   Președintele nu a uitat mârșăvia comportamentală a d`alde alde!

   Suntem la un pas de a asista fără bilet la un dezastru politic așa cum nu visam să se întâmple vreodată partidului baronilor!

   Ω

   Se prefigurează un parlament fără juriști de la fabrica de mobilă, fără lichele, lăcătuși și fără mitraliere: depinde numai și numai de opoziție ca oamenii noi pe care-i va aduce să fie din altă categorie decât cei care ne-au mâncat sufletul din poala lui dracnea.

   Îl ascult pe ciordache din Caracal, acolo unde s-a răsturnat o anumită căruță, îl ascult și-mi dau seama că nivelul lui intelectual nu a depășit colțul străzii: ipochimenul nu știe majoritatea cuvintelor limbii române, din moment ce ne vorbește despre modul cum le spune el „la toți” și nu tuturor!
   Și da, este la fel de obraznic ca întotdeauna!

   Așadar, spus pe scurt, opoziția trebuie să pregătească URGENT guvernul fantomă și, pentru că președintele își joacă în continuare cărțile, mai trebuie să scoată la fel de URGENT și candidații pentru noul parlament!

   P.S. 1 Indiferent de ce se va întâmpla, asistăm la finalul pseudo carierei pseudo primului ministru al pseudo guvernului pseudo partidului puternic: 
ADIO ȚĂȚICO!
NU NE VA FI DOR NICI DE TINE ...

pesede-ul URMEAZĂ SĂ FIE SCOS DE LA APARATE!

MULȚUMIM OCNAȘULUI: 
CE-A FĂCUT EL din PESEDE, N-A MAI REUȘIT NIMENI!!!

   P.S. 2 După dezastrul pe care l-au realizat în mai toate domeniile politico socialo economice din România, actualii parlamentari ce pensii vor avea? 
   Nu cumva ar trebui să dea niște bani înapoi?
   Pentru că nouă nu ne dă nimeni înapoi anii petrecuți sub guvernarea cea mai proastă și mai otrăvitoare din ultimii 30 de ani!

Un comentariu:

  1. Hi to all, it's truly a pleasant for me to go to
    see this site, it includes useful Information.

    RăspundețiȘtergere