Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 29 iulie 2020

Imunitate


   Sunt din ce în ce mai multe cazuri confirmate de covid. La sfârșitul săptămânii trecute de exemplu, deși numărul de teste efectuate a fost mai mic decât de obicei, din nou numărul infectărilor a sărit de mie!
   Îngrozitor!
   Dacă 14% din teste sunt pozitive, la nivel național asta cât înseamnă? 
   Peste un milion de bolnavi?
   Îngrozitor?
   Puțin spus!

   Există cumva vreun responsabil pentru situația în care ne aflăm?
   Cred că da și, când spun asta, mă gândesc la cei care ar trebui să priceapă că sunt fără voia lor exemple! Astfel, ciolacu nu poartă mască decât așa ... la mișto! Orban a avut nevoie de o urecheală publică pentru a înțelege nevoia exemplului! Senatori și deputați „diștepți”, convinși că de ei nu se atinge nici covidu` (nu zice legea că au imunitate?) ne râd în nas de la înălțimea prostiei lor! Guvernul, în loc să angajeze ce este mai bun pe piață, a scos un clip publicitar de mai mare râsul, plin de greșeli de exprimare, cu o voce semi plângăcioasă, clip cu care suntem îndemnați să purtăm mască: Maia Morningstar sau Marcel Iureș pot vorbi sau juca pentru campaniile private dar guvernul nu și-i permite bag seamă! Nu s-a gândit nimeni care este impactul unui text citit de mine prin comparație cu același text citit de Marcel Iureș? Asta că să nu mai spunem că s-a și învechit cam tare acel „poartă mască” și cei mai mulți nici nu-l mai aud, cu atât mai puțin să-l și asculte: propaganda pro mască se poate face dar nu atât de meschin cum o face guvernul!
   În sfârșit, vom afla probabil câte milioane a costat aiureala asta cu masca! Dar ...
   Dar marele vinovat pentru ce se întâmplă acum este completul de judecători ai curții constituționale! Hotărârea de a anula de facto amenzile date în perioada stării de urgență celor ce nu au respectat ordonanțele militare, hotărâre prin care spunea celor mulți că liberalii i-au amendat dar pesedeii îi scapă, și-a arătat și reversul:
TOT ROMÂNUL S-A TREZIT IMUN ȘI ÎN
FAȚA BOLII DAR ȘI ÎN FAȚA LEGII!
   De aici au apărut toate nerespectările impunerilor privind covid!
   CCR-ul este responsabil pentru liberalizarea de acum, CCR și în mai mică măsură guvernul care brusc moare de grija hotelierilor și nu impune restricții de număr pe plaje, lăsând turma să stea claie peste grămadă și să se ... relaxeze!
   Ați observat sper că în România nimeni nu se mai odihnește, tot tontul se relaxează ... și toanta lui ... sau a ei ... la fel!

  

   Acum nu mai contează ce se face sau nu, acum boala a intrat în linie dreaptă și probabil că nu vom scăpa de ea decât atunci când se va produce o imunizare naturală în masă sau când va dori dumneaei, boala, să dispară aproape complet, așa cum a  făcut și surata ei mai bătrână, gripa spaniolă, acum un secol!
   Este posibil ca orice acțiune să fie deja tardivă!
   Așa crede un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu