Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 iulie 2020

Modelul financiar


   Cu ceva vreme în urmă râdeam de eminenta analfabetă Greta, cea bolnavă de nervi dar plimbată pe post de specialist pe la mai toate conferințele inutile ale acestei lumi: astăzi, abia astăzi înțelegem că prezența ineptei adolescente a fost un test, încă un test! Am asistat la băgarea pe gâtul occidentului a încă unui personaj lipsit de valoare, am asistat la înfigerea în mentalul colectiv al unui personaj lipsit de vino`ncoa, am asistat la aservirea societății unor idei inutile și prostești: scopul acestor acțiuni? Simplu de înțeles, scopul a fost și este acela de a obișnui societatea cu obediența, cu lipsa reacției, cu nevoia de a cerceta și de a înțelege! Pur și simplu, neo cenzura din ziarele americane zise liberale (NYT este doar un exemplu) ne duce de mână către o societate sovietizată, în care cine nu este cu noi ne este sigur împotrivă! A devenit un delict apartenența la diferite structuri administrative chiar în ochii luptătorilor antidiscriminare!
   Vedem cum occidentul este rupt în două, vedem cum hoarde în special ALBE vandalizează statui și magazine în vreme ce hoarde cu costum îi interzic pe Harper Lee sau Mark Twain! Mai avem puțin și vom aplauda frenetic ruguri din cărți, ruguri formate din cărți pe care Greta nu le înțelege, Greta și alți manipulați ca ea: „Venea o Moară pe Siret” de exemplu ar trebui interzisă pentru că te duce cu gândul la viituri și poluare ...
   Occidentul s-a auto radicalizat, occidentul a uitat ce înseamnă libertatea de gândire și de exprimare și a ajuns să discrimineze pozitiv! 
   Occidentul este în situația auto distrugerii! 
   Îngrozitor!
   Suntem în situația în care s-a aflat Germania până la venirea lui Hitler la putere: totul este haos și se simte nevoia unui salvator!
   Acest salvator va veni?
   Probabil că este deja pregătit și venirea lui va fi presupun aplaudată de neo liberalii care controlează instituțiile media americane!
   Dar acest salvator, oricine va fi el, va veni la pachet cu restrângerea drepturilor și libertăților, cu bolșevizarea societății, cu controlarea economiei și a pieței, cu reorganizarea socială pentru atingerea ideilor de egalitate și, bineînțeles, cu impunerea unor privilegii pentru el și ai lui!
CINE ÎȘI ÎNCHIPUIE CĂ VA CONTROLA SALVATORUL, SE ÎNȘALĂ AMARNIC:
ODATĂ VENIT LA PUTERE, VA MĂTURA TOTUL ȘI VA
PROCEDA DUPĂ BUNUL PLAC!
ȘI ATÂT!
   Să vedem atunci NYT cum va mai cenzura știrile, cum își va permite să scrie împotriva ȘEFULUI, ca acum, cum va avea alte idei decât neo conducerea! Doamne ferește de așa ceva!
   Totuși, așa cum am învățat de-a lungul timpului, nimic nu se poate face fără bani: NIMIC! Chiar și s-o plimbi pe biata Greta de colo colo între conferințe și tot îți trebuie bani!
   Așadar, de unde vin banii?
   Cine finanțează noua mișcare?
   Ce să fie la mijloc, ruble, RMB sau amândouă?
   Amestecate cumva și cu ceva petrol?

   Cu Rusia revenită la ideea de țar luminat și vânzătoare de materii prime, cu China gâfâind economic după pandemie, cu USA presată de propriul președine de a-și readuce tehnologia și producția în țară, cu toate aceste probleme mult mai importante decât ni se par nouă din România, mișcarea sovieto fascisto neo liberală din Statele Unite pare singura soluție pentru împiedicarea continuării măririi decalajului economico tehnologic dintre cei mai sus pomeniți!

  

   Așadar, de unde vin banii?
   Cât timp vor veni?
  
   Nu uitați mișcarea hippy: și acolo a fost o finanțare străină care a dus la nebunia aruncării sutienelor, la flower power, pseudo chibuțuri, droguri, o nouă modă, egalitate greșit înțeleasă și tot ce a urmat dar, în momentul în care finanțarea a încetat și mișcarea s-a stins de la sine, ca orice acțiune care nu există în realitate ci este doar paravanul celor care încearcă să schimbe istoria!
   Vor reuși protestatarii să desființeze polițiile?
   Vor reuși să rescrie istoria în stil orwellian?
   Vor reuși să îngenuncheze statul și să deschidă drumul totalitarismului în lume?
   Vor mai putea fi mult timp primari și guvernatori americani duplicitari, acționând contra propriilor cetățeni?
   Următoarele câteva luni, până în iarnă, vor fi decisive ...
   Așa crede un om ... de pe stradă ...








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu