Faceți căutări pe acest blog

luni, 13 octombrie 2014

Huliganismul la nivel de normalitate !


    CINE NE PROTEJEAZĂ DE FIRMELE DE
   PROTECȚIE ȘI PAZĂ ? 

   Nu este prima dată când se întâmplă, așa că nu suntem surprinși: angajații firmei „de pază și protecție” (???) BGS se comportă huliganic! De data aceasta la meciul cu Ungaria, respectivii s-au dedat la ceea ce știu mai bine, adică la spart capete și călcat oamenii în picioare! Pentru cine nu a fost niciodată în situația de a se întâlni cu brutele rase-n cap pe un stadion, amintesc comportamentul mașinilor acestei firme în trafic: calcă totul în picioare, folosesc girofaruri, nu respectă nici o lege ... așa că mă văd îndreptățit să întreb,
A CUI ESTE ACEASTĂ ORGANIZAȚIE CRIMALĂ MASCATĂ
SUB NUMELE DE FIRMĂ DE PROTECȚIE ȘI PAZĂ?
CUM MAI POATE EXISTA?
CUM DE MAI EXISTĂ?
CE FEL DE PROCEDURI APLICĂ?
CU A CUI APROBARE?
   Și pentru că totul trebuie să respecte ridicolul în care se bălăcesc autoritățile românești, vedem că jandarmii se distanțează de „suporterii agresivi” și-i lasă pe angajații BGS să-i   rupă-n bătaie și să-i calce în picioare: iar brutele și huliganii angajați la BGS, având convingerea prostului că are dreptate orice s-ar întâmpla, se apucă de treabă, adică împrăștie gaze lacrimogene, folosesc arme albe (bastoane telescopice!) și bat cu pumnii și bocancii!
   Timp în care jandarmii, stau și privesc!
JANDARMII STAU ȘI PRIVESC CUM NIȘTE CETĂȚENI - NU CONTEAZĂ
CARE - SUNT BĂTUȚI ÎNGROZITOR DE CĂTRE NIȘTE ... CIVILI!
   DE CE au hotărât jandarmii să stea liniștiți deoparte și să nu intervină pentru protecția spectatorilor asupra cărora erau asmuțiți așa zișii angajați ai așa zisei firme de protecție și pază?
   Cine din conducerea jandarmeriei a hotărât cine trebuiește apărat și cine bătut?
   Cu ce drept conducerea jandarmeriei nu și-a făcut datoria?
   Nu sunt plătiți să asigure liniștea și ordinea?
   A oricui?
   DE CE?
   Purtătorul de cuvânt al firmei în discuție, fiind probabil sigur pe contractele încheiate, ne prostește-n față, cum că angajații lor nu folosesc asemenea ... obiecte, pentru că nu le au în dotare (hi, hi, hi), dar în același timp imaginile filmate îl contrazic; din direcția jandarmeriei, nici pâs nu se aude! Așadar, poate ar fi necesare niște demisii la nivelul conducerii jandarmeriei care aplică legea preferențial și niște controale pe la firmele foștilor generali și colonei de miliție!
   
   Ω

   În caz contrar, titlul acestui articol va fi în scurtă vreme depășit de realitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu