Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 aprilie 2018

Iepuraș pușcăriaș, ai fugit de pe imaș ...

   ... și te-ai dus colo sus, 
în parlament te-ai ascuns ...

   Iată un cântecel potrivit pentru Paștele acesta: iepurașul cel poznaș, crede că abuzul în serviciu și corupția sunt un fel de boli rușinoase dar nu prea și că bolnavul se poate trata ambulatoriu, cu bătăi condescendente pe umăr!
   Parlamentarii noștri, infantili cum îi știm, au ascultat cererile iepurașului și au gândit că așa este bine, că fioroșii iepurași cu colți de tigru pot mușca liniștiți din lei și din noi și că nu merită pedepsiți decât - eventual - cu stricarea week end-urilor petrecute prin vilele obținute tocmai prin actele de corupție și abuz în serviciu! Nu mai merită să disecăm încercarea transferului de la pușcărie pe merit la amendă minimă pentru cei ce se ating de patrimoniul național! Nu mai merită să vorbim despre nenumăratele drepturi ale deținuților care trebuie plătiți pentru că au omorât, violat, furat, escrocat, etc, etc! 
   Îmi permit să mă inspir din nemuritorul CTP: Iuda ar fi fost închis la domiciliu trei sabaturi dacă nu-și punea singur capăt zilelor?

   Slugărel judecătorel se luptă pentru drepturile deținuților în timp ce pentru drepturile copiilor, ale bolnavilor, ale bătrânilor, ale (nu râdeți!) șoferilor, nu se zbate nimeni!

   Acum, în zilele sfinte de Paște, le doresc un singur lucru tuturor slugilor lui liviu: cu el în frunte să se bucure de drepturile pe care tocmai încearcă să le legifereze!

   Ω

   Am ascultat-o pe viorica de la palatul Victoria: penibil de greu se exprimă și este clar că asta se întâmplă nu numai din cauza bagajului intelectual redus, ci și pentru că nu înțelege despre ce este vorba în text!
   vasilica asta m-a și ne-a reprezentat pe noi toți la Bruxelles?
   Înțeleg acum de ce avem un prost renume ...
ROADE-LE-AR IEPURAȘUL ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu