Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 aprilie 2018

Plătește cineva?

   O vizită în parcul „Lumea Copiilor” (nume amintind de perioada în care Flamura Roșie, Tânăra Gardă și Înfrățirea între Popoare făceau furori) ne pune pe gânduri! Dincolo de monștrii intitulați BUSTURI botezați cu nume culese de prin cărțile de istorie, se află un spectacol nelalocul lui într-un parc, anume se află niște ruine! Ruinele respective, sunt construcțiile de pe strada Pridvorului, începute și neisprăvite pe vremea băiatului „subțire” numit popescu piedone! O scurtă rememorare a evenimentelor ne va aduce în actualitatea de acum câțiva ani, atunci când un „jmecher” a cerut și obținut de la primăria sectorului stăpânit de împăratul piedone autorizația de construire a unor blocuri de locuințe ÎN PARC! Da, unii își mai amintesc ... în parc! Tot atunci, primăria împăratului piedone a dat autorizații de dislocare a dealului Văcărești și înlocuirea lui cu construcții care ajung fix până-n trotuarul Căii Văcărești! Tot atunci, piedone a schimbat bordurile și coșurile de gunoi și câte și mai câte! 
   Dar să revenim la ruinele din parc: niște cetățeni fără mila bugetului subțirelului piedone s-au scandalizat de vinderea parcului și au făcut gură! Au făcut ei gură, disciplina în construcții nici nu și-a arătat mutra, primăria habar n-a avut dar justiția a zis că cetățenii fără milă pentru dom` primar au dreptate și au interzis continuarea lucrărilor și revenirea la starea inițială! Firma „jmecherului” (un serele cu capital social de câteva mii de lei) s-a lichidat fiind brusc într-o situație dificilă și ... prinde orbu`, scoate-i ochii! 
   Brusc și dintr-o dată, nimeni nu mai știe nimic despre betoanele din parc! 
   Și nimeni nu mai răspunde!
   Și pe nimeni nu mai interesează!
   Așa că ne întrebăm ... dar cine a dat autorizația, nu are nici o vină?
   În pușcăriile de proastă calitate ale statului român, nu se găsește nici o gaură pe care s-o înfunde autorul semnăturii, posesorul largilor buzunare fără fund?

   Ω

   Nici verificări în legătură cu construcțiile din zona Mărțișor nu ar fi chiar rău venite! Surpriza cea mare pentru autorități (?!?!?) va fi legătura directă dintre dimensiunea conturilor primarilor schimbători de borduri și clădirile proaspăt ridicate de cei mai feroci distrugători ai orașelor românești, cei ce poartă (de fapt) rușinosul supranume de „DEZVOLTATOR IMOBILIAR”!
DOAR AȘA VOM INTRA ÎN NORMALITATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu