Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 august 2018

Cu partidul nostru-n frunte, spargem munte după munte!

   Credeți sau nu, pesede-ul ne-a întors în timp!
   Iar pentru asta a folosit mașina timpului numită politizare și „prostie prin educație”! Am privit de mai multe ori înregistrarea cu deșteptul cu tricoaiele, cu penibilul, cu OMUL POLITIC (?), cu ... dar să ne oprim aici! Nu știam ce mă nemulțumește, nu știam ce anume pute ... și am înțeles! Târziu dar am priceput!
   Priviți cu atenție un fragment din înregistrare și veți înțelege și dumneavoastră!


IPOCHIMENUL VORBEȘTE, ZEVZECUL DĂ DIN GURĂ, SCOATE PE GURĂ TOATE 
PLATITUDINILE ȘI PROSTIILE IMAGINABILE INCLUSIV ACEL ABJECT PLURAL ȘI ...
ȘI ÎN JURUL MAIMUȚOIULUI, tovarășii DIN CONDUCEREA FEDERAȚIEI DE ȘAH 
STAU SMIRNĂ ȘI ASCULTĂ DISCURSUL TOVARĂȘULUI CARE-I ÎNVAȚĂ ȘI LE EXPLICĂ 
... ȘI ... ȘI ... ȘI ...

   Vă rog să rețineți de aici două aspecte: primul, faptul că politicul a revenit în fruntea învățătorilor, faptul că este suficient să fii numit politic ca să știi și să-i înveți și pe alții, iar al doilea fapt, ședința respectivă este la federația de ȘAH! De ȘAH nu de trântă în noroi sau halbere! De ȘAH, unde se presupune că oamenii nu fac mușchi pe creier ca secretarii de stat din mts!

   Pentru cei mai tineri, care nu au apucat: exact așa se petreceau lucrurile în ședințele de partid, atunci când un secretar de partid provenit de onorabila meserie de portar sau vidanjor, trăgea la răspundere un cercetător gradul I doctor în chimie ... (nu glumesc, este chiar adevărat exemplul)!

   Ω

   Iată cum pesede-ul a reușit să ne urce în mașina timpului politic și să ne ducă în anii în care țara era pe drumul comunismului, condusă de comuniști: ăia măcar erau sinceri în crezul lor ...


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu