Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 august 2018

ȘCOALA BEIZADELELOR: UN TRICOI, DOUĂ TRICOAIE

   M-am tot întrebat de unde i-a venit imbecilului de la sport ideea de a o lăsa în umbră pe „șefa” pentru prestația-i deplorabilă, luând pe voinicii-i umeri pesediști toată greutatea prostiilor de care râde o țară și, în ultima vreme, chiar și locuitorii dintr-o șesime din uscatul globului! Ei bine, pe lângă gestul cavaleresc de a se face de râs iremediabil - lucru care pe un adevărat pesedist nu-l deranjează câtuși de puțin - a mai fost ceva, un ceva subtil, un ceva ocult, un ceva de-a dreptul codificat! Domnul TRICOI a transmis federațiilor pe care le are de fapt în administrare după cum urmează ...
 „Cosmin Butuza a început de ceva timp să facă lobby pentru un impresar sârb de handbal, care este bine conectat în sportul cu mingea mică din Baia Mare. De fapt, potrivit informațiilor noastre, secretarul de stat de la MTS le-a transmis direct, sau prin interpuși, mai multor federații sportive, în special celor de la jocuri, că de acum înainte ar fi bine să achiziționeze echipament sportiv de la respectivul impresar, care este și reprezentantul unui firme prezente pe piața românească. Mai multe federații sportive au spus că o să analizeze oferta propusă de Butuza, dar au fost și reprezentanți de federații care nici nu vor să audă de așa ceva, întrucât au deja contracte încheiate pe mai mulți ani cu diverse alte firme de echipament sportiv.”
(Ion Teleanu, ziarul Puterea, 9 mai 2018)

   Să fie oare adevărat?
   Mai mult ca sigur nu, mai mult ca sigur domnul TRICOI a făcut un gest cavaleresc și atât ... pentru că așa a învățat el de la nașu`, Gabriel Zetea pe numele lui, președinte aș CJ Maramureș! Să nu-mi spuneți că a profitat în vreun fel de legătura asta, pentru că nu cred: băiatul are studii grele, a luat chiar și bacu`, are cartoane de studii superioare și este suficient de deștept să nu se vrea doctor (încă)!

   Așadar, dacă nici acum opoziția nu se anunță inamicul politizării statului, înseamnă că are o înțelegere cu pesede-ul și noi țipăm ca proștii!

   Ω

   Am o curiozitate: acum de ce nu intervine budă ăla, specialistul polițist al limbii materne să-i rețină beizadelei permisul de vorbit  româna? 
   Că numerele de Suedia l-au deranjat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu