Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 iulie 2019

Diverse (AUDIO)

   Țața veorica zice că dacă partidul i-o cere, ea candidează la președinție fără nici o problemă: la ce bun toată nebunia aia cu cei mai simpatici pesediști?
   Un radu zis și mazăre s-a însurat. În pușcărie. Bravo lui, celulă de piatră! Dar proTV-ul și nu numai a făcut o adevărată telenovelă din nunta unui pușcăriaș pe care ar trebui să-l uităm acolo unde-i este locul.
   Ministrul finanțelor are multiple orgasme administrative când vorbește despre atacarea pensiilor speciale și a bugetarilor cu salarii mai mari decât președintele țării sau primul ministru: vor trece aceste declarații sforăitoare așa cum trec și orgasmele!
   Președintele Trump demonstrează din nou că știe să vorbească: ce spune nu mai contează!
   Falsa victorie în alegeri dă un fals sentiment de siguranță românilor anti pesede, timp în care postacii pro pesede se destrăbălează mai ceva ca m**epsd pe mai toate rețelele de socializare.
   Președintele Iohannis cere o analiză serioasă după sosirea raportului Greco și cere desființarea bau bau-lui SS anti magistrați.
   Doamna judecător alunecoasă și cu nume de săpun cere calm și discutarea pe îndelete a tuturor problemelor din justiție, în speranța că totuși „domnu` liviu” fi-va scăpat.
   De la Caracal, ciordache visează o statuie și un scaun în rândul academicienilor. Kalashnikov visează să treacă la 74. Ceilalți nu mai visează nimic, așteaptă ordine!
   Liberalii dorm.
   Cioloș se face de râs declarând că „va vorbi el cu Macron” pentru Kovesi.
   USR-ul îl lasă să se facă de râs.
   O acalmie stranie pune stăpânire pe România.
   Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon!

   Ω

   Din păcate, chiar dacă mai toată lumea la noi doarme, Putin nu doarme!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu