Faceți căutări pe acest blog

marți, 30 iulie 2019

Ultima oră: „Nu uita că doamna are minte scurtă, haine lungi.”

   Vă place sau nu, funcția vine cu un scaun  iar acel scaun vine la rându-i cu vreun ac care-l înțeapă și infectează cu megalomanie pe vremelnicu-i ocupant! Exact asta s-a petrecut se pare la pesede, acolo unde țața veorica se plânge că „serviciile” au pus la cale monstruozitatea de la Caracal (cu știința lu` Iohannis, se înțelege!) numai și numai cu scopul de a-i face rău în primul rând ei și, apoi și partidului! 
   O asculți și te crucești!
   Faptul că opoziția și serviciile vor să facă rău pesede-ului este un lucru, nu-i așa, știut, dar că ar vrea să facă rău celui mai prost conducător pe care l-a avut pesede-ul din mai 1921 de la înființare și până astăzi, m-aș mira! 
   În sfârșit, odată uitată marota cu „statul paralel”, ea a fost înlocuită cu asta cu serviciile perpendiculare: dacă nici asta nu este o dovadă că indivizii nu pot mai mult, atunci nu știu care!

   În sfârșit, țața veorica a cerut se pare în CEx politizarea discuțiilor despre cazul din Caracal, încercând și acum să șteargă evidența și s-o înlocuiască cu o fantasmagorică realitate concepută de un alt caracalean faimos, vreau să spun ciordache „altă întrebare” și nu Râmaru: de ce vrea să intre pe un teritoriu minat nu pricep, asta demonstrând încă odată că opoziția trebuie să o ajute să rămână la conducerea pesede-ului până va ajunge și acesta lângă PNȚ minus C și D!

   Ω

   P.S.1 Am vorbit aici de mai multe ori sau de prea multe ori despre sinecuri, acele funcții date unora pentru a le asigura un venit în schimbul altor servicii sau în schimbul tăcerii - cazul Caracal demonstrează dincolo de orice bănuială crima făcută prin folosirea sistemului acesta al sinecurilor: „serviciile” au cerut ANCOM-ului (autoritatea națională pentru administrare și reglementare în comunicații - țineți minte ce vă spuneam despre cuvântul „național”?), așadar cei în drept au cerut ancom-ului să permită folosirea unui sistem de localizare mult mai precis, mult mai bun, mult mai așa și pe dincolo! 
   Iar ancom-ul ce a răspuns?
   Nu, ancom-ul nu s-a opus: 
ANCOM-UL NICI MĂCAR NU A RĂSPUNS SOLICITĂRII!
ÎNTR-UN AN!
   Cine este șef la ancom?
   Nu știți?
   Mă mir ...
   Șef la ancom, beneficiarul acestei sinecuri grase este fostul prim ministru și brusc mut politic, sorin grindeanu! Ce are acest grindeanu cu sectorul comunicațiilor pare greu de înțeles, dar, dar așa i-a fost probabil plătită tăcerea de ucigă-l toaca de Rahova!

   P.S.2 Din păcate, titlul nu-mi aparține și, chiar dacă unei anumite țațe aici din nevoia de rimă numită „doamnă” i se poate părea curios, versul îi aparține unui anume Mihai Eminescu, tip fără studii, cartoane, doctorate și alte cele și care se ocupa cu scrisul de scrisori: asta-i dintr-a cincea dintre ele!

Un comentariu:

  1. I have been surfing online more than three hours nowadays, yet I by
    no means discovered any attention-grabbing article
    like yours. It is lovely price enough for me.

    Personally, if all webmasters and bloggers made just right content material as you did, the web will likely be a lot more
    useful than ever before. It’s the best time to make some plans for the
    future and it is time to be happy. I have read this post and if
    I could I desire to suggest you some interesting things or tips.
    Maybe you can write next articles referring to this article.
    I wish to read more things about it! I’ve been surfing online more
    than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.

    It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners
    and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.
    http://aoc.com

    RăspundețiȘtergere