Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 24 iulie 2019

Viteazul teodorovici, legarea de glia contractului de muncă și violul în public! (AUDIO)

   Lucrurile se petrec ciudat în scumpa noastră țară: toată lumea atacă pe toată lumea, toată lumea candidează, toată lumea se aliază, toată lumea vrea, toată lumea știe, toată lumea declară!
   Mai nou, junele prim al pesede-ului, teodorovici pe numele lui, a declarat cu un aer ce se vrea inteligent și asemănător cu înțelepciunea, că problema transportului gratuit pentru tineri încă se mai discută dar că (atenție mărită) domnia sa (domnie este un fel de a spune, adică așa vine vorba) crede că tinerii ar trebui un număr de ani să stea și să muncească în țară și abia apoi să plece în străinătate! 
   Acum, m-am lămurit!
   Numitul teodorovici a mai declarat și că se retrage din cursa pentru prezidențiale!
   Dumneavoastră ați înțeles?
   Hai că este simplu: din moment ce practică legarea de glie ca muuult mai viteazul înaintaș Mihai, este clar că cel cu nume slavizat se vrea ales voievod și nu președinte, drept care se retrage!
   Păcat, ar fi fost un număr comic pe cinste!

   În aceeași notă, ne întrebăm ce rost are candidatura lui Dan Barna la aceleași prezidențiale! De ce își închipuie Dan Barna că va primi mai multe voturi decât partidul, de ce crede că-l poate învinge pe președintele Iohannis, de ce nu înțelege că face jocul pesede-ului și al aliaților acestuia rupând din voturile care ar fi putut face turul doi inutil? Nu știu, nu am un răspuns, însă sunt liniștit pentru că am convingerea că nici Dan Barna nu are acest răspuns, hotărârea de  a candida fiind una compulsivă și atât!

   Rămânem în nota politică a alegerilor prezidențiale și constatăm că țața veorica prinde viteză și se comportă din ce în ce mai bine odată ieșită de sub sufocanta atenție a celui dintâi pușcăriaș al țării: ea urmează a se întâlni cu tăriceanu și cu bonta în vederea hotărârii comune în privința candidatului la președinție! Asta este o mișcare înțeleaptă, urmând a-i îndepărta definitiv pe ambii candidați bărbați, bărbați așa zis politici dar care nu pricep că pentru pesede alegerile fără un candidat propriu înseamnă sinucidere curată! Fiți fără grijă dragi susținători pesede, cele două pseudo partiduțe se vor da fete mari, vor roși toate de rușine la propunerea vasilicăi de a se lăsa violate de candidat dar, până la urmă, în urma unor promisiuni făcute prin spatele ușilor crăpate, vor accepta să o sprijine pe minunata teleormăneancă: sângele apă nu se face și nici ședințele de partid nu se uită!

   Ω

   Nu putem termina fără să aducem în discuție Danul Barna al momentului în pesede: chiar dacă știe clar că nu are nici o șansă (sau nu știe?), imposibila blondă de la primăria capitalei nu uită ce i-a zis ei o dată, de mult, o țigancă de-i ghicea`n palmă, anume că dacă o fi și o fi să ajungă „primăriță” musai va ajunge și președinte!
   Drept care, s-a gândit dumneaei că parcă prea o duce bine partidul și că este cazul să-i pună o piedică și candidează și ea la președinție! Din nou surprinzător, țața veorica vasilica i-a transmis numitei blonde că discuțiile despre candidatură trebuie avute în partid și că orice vorbă-n vânt este numai și numai un atac la dresa partidului ambelor țațe: firea nu se pierde cu firea și se ține bățoasă de parca`r avea o sârmă-n ... koor!
   O mai avea, mai știi?!?!?


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu