Faceți căutări pe acest blog

vineri, 19 iulie 2019

Numai ... hoțu`i vinovat? (AUDIO)

   Aud că din moment ce ucigă-l toaca și-a pus coada pe spinare și a șters-o la Rahova, guvernul descoperă exact prin miniștrii care se specializaseră în dezmățul pe bani publici, că nu mai sunt bani!
NU MAI SUNT BANI!
NU MAI SUNT BANI?
NU MAI SUNT BANI!!!
   Ce o zice acum vâlcov darius, din ce cimitir și-o dezgropa el banii negri pentru zile și mai negre? Nu știm dar ceva îmi spune că vom afla!
   Ei bine, lăsând prostiile și proștii în plata Domnului, să vedem cum se poate ieși din povestea asta:
- se pot investi bani în infrastructură crescându-se traficul și de aici indirect încasările
- se pot trece TOATE pensiile în regim de contributivitate, așa zisa taxă de solidaritate fiind o prostie monumentală
- se pot scuti de impozite intreprinderile particulare care angajează un număr de oameni de orice vârstă
- se pot da afară 75% dintre bugetarii de toate nivelurile
- se pot desființa toate sinecurile păpătoare de bani de la buget (un bun exemplu este autoritatea feroviară: nimeni nu știe cu ce se ocupă dar salariul mediu depășește 1000 €/lună, salariul nu venitul!)
- se pot da la gunoi căpușele de pe lângă primării (nu este cred o surpriză pentru nimeni că la compania municipală de renovări sau cum i-o zice sunt oameni care proiectează de zor același lucru de aproape doi ani!)
- se pot stabili criterii de performanță pentru angajații de la stat
- se poate (în sfârșit) trece la angajări prin concurs pe perioade determinate
- se poate aplica rezultatul referendumului privind reducerea numărului parlamentarilor la MAXIMUM 300
- se pot investi bani în turismul de tip nou (speologic, de supraviețuire, etc) și se pot repune pe picioare cabane uitate de lume: o taxă de 1% pe vânzările de apă minerală din România dacă ar fi îndreptată spre cabanele montane obligându-le să redevină cabane și să nu se transforme în hoteluri ar revitaliza turismul de drumeție care ar putea ajuta Parângul, Retezatul, Buila Vânturarița, Bihor Vlădeasa, Sasca Română, Măcinul sau munții Neamțului ori Grohotiș să se dezvolte și să producă bani fără defrișarea pădurilor!
- se pot întreba de sănătate toți țiganii, toți pastramagiii, toți maneliștii care se lăfăie în mașini scumpe și stau în vile de un milion de euro
- se pot lăsa judecătorii să-și facă treaba așa cum știu, fără intervenții politice
- se pot dezvăța bugetarii de ideea că li se cuvine să le plătească STATUL (adică în special noi, angajații de la privat) concediile și primele de Paște sau de Crăciun
- se pot dezvăța unii polițiști, generali și colonei, judecători, primari și alți aleși că AU DREPTUL la venituri și pensii speciale, de parcă i-a forțat cineva să nu se angajeze la particular sau că au candidat și au câștigat împotriva voinței lor!
   Se pot face multe, dar se dorește?
   Suntem convinși că nu!

   Ω

   Așadar, ce face acum Adonis-ul pesede-ului?
   Încearcă să ne amăgească, uită că nici o clipă nu s-a opus cheltuielilor nebunești ale parlamentului și guvernului pesede, uită că a aruncat cu banii în toate părțile, uită că are principalul „merit” în scăderea puterii de cumpărare și creșterea prețurilor în România! Dar, cel mai mult uită că mândrul fiu al Teleormanului a fost vinovat ... dar nu singur! 
IAR NOI NU TREBUIE SĂ UITĂM CĂ SUNTEM ÎN CONTINUARE CONDUȘI 
TOT DE UN GUVERN DE ORIGINE OLTENEASCĂ!
MAI LIPSEȘTE CEL MAI IUBIT FIU AL POPORULUI, ĂLA DIN
SCORNICEȘTI!


Un comentariu: