Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 31 iulie 2019

Sclavie prin constituție (AUDIO)

   În continuare, ne vedem obligați să întrebăm: 
CINE RĂSPUNDE?
   Cine răspunde de proasta organizare a serviciului 112?
   Cine răspunde pentru timpul nejustificat de lung consumat cu întocmirea actelor?
   Cine răspunde pentru legile absurde care apără infractorii?
   Cine răspunde pentru stelele de general distribuite la apelul de seară, ca pe vremuri tresele de fruntaș?
   Cine răspunde pentru absurditatea procedurilor setese-ului făcute de oameni care habar n-au ce înseamnă o procedură?
   Cine răspunde pentru roabele de bani încasate de „melitari” obedienți pentru realizarea unui „serviciu național” care nu corespunde cerințelor nici cât o firmă amărâtă de distribuit pizza? Pentru că nu este greu de înțeles pentru nimeni, că dacă victima comanda o pizza, livratorul nu numai că o găsea dar făcea asta și în timp util, cu pizza caldă! Notați vă rog că după revoluție, moda cuvântului „național” a făcut furori: nu există o gloabă de liceu de provincie să nu fie „colegiu național”, nu există gunoi de serviciu public modest și nefolositor să nu fie „casă națională” (sau ați uitat de sistemul info al casei NAȚIONALE de sănătate?)!
   Cine răspunde pentru osificarea statului român care se pare că nu a mai evoluat de pe vremea monarhiei?
   Cine răspunde pentru toți banii cheltuiți, pentru toate resursele aruncate la gunoi pentru un stat indiferent, inutil, corupt și principal inamic al propriilor cetățeni?
   Cine răspunde acum că de atâția ani cazul Colectiv nu este soluționat?
   Cine ne explică doct de ce iliescu ion, principalul vinovat și pentru modul în care arată și nu funcționează țara asta, nu a ajuns încă în instanță?
   Cine ne spune dulce din ce cauză un om politic are șansa de a fi judecat mai întâi de către egalii lui și noi nu?
   Cine ne poate convinge că este normal ca un politician, primar, ales de orice fel să aibă parte de un proces care să dureze și zece ani iar pentru mine ori pentru dumneata totul să se încheie în pas alergător? Dacă nu credeți ce vă spun, țineți minte că suntem la finalul lui iulie 2019: în maximum doi ani Ted Bundy de Caracal va fi de multă vreme condamnat DEFINITIV
   Cine ne poate descrie plăcerea osificării lui Arafat pe un post care corespunde perfect preceptelor legilor lui Murphy: 
„orice om promovează până își atinge nivelul maxim de incompetență”! 
   Sunt multe lucruri de explicat și de spus, sunt multe capete de tăiat, sunt extrem de multe fantome de ucis!
   Statul român, principalul inamic public al cetățeanului român trebuie reformat: dar nu din gură, ci real! Statul român trebuie să treacă acum, când ne-am lămurit cum stă treaba cu statul de drept, printr-o nouă și adevărată revoluție: pașnică, dar revoluție! Trebuie să înțelegem că avortonul numit constituție, acel avorton rezultat în urma violului comis de iorgovan antonie asupra statului român și asupra noastră a tuturor este o prostie fără margini, că este hârtia prin care România a fost dată pradă clanurilor așa cum le-a imaginat vreun iliescu ion al epocii - iar clanurile s-au format pe dată, luându-și nume impresionante, pompoase, intimidante, nume cu care să ne țină la distanță de activitatea dumnealor, apărând deci clanul curții constituționale, clanul parlamentarilor, clanul primarilor, clanul generalilor, clanul polițiștilor, clanul medicilor, clanul asistentelor, clanul infirmierelor, clanul guvernului, clanul abonaților la contracte cu statul, clanul 
tevere-ului ... Ați observat particulari muncitori printre aceste clanuri? Nu, nu ați văzut și nici n-o să vedeți alți particulari decât cei abonați la lucrări cu statul, de la mega extra super firme de construcții și până la blonde firme de apartament dispuse să proiecteze și Opera din Beijing când ei nu sunt în stare să pună pe hârtie un coteț de câine!

   Avem nevoie de o nouă revoluție, pașnică de data asta, una care să arunce la gunoi toți ciordachii, una care să ceară înapoi banii slugăreilor, generalilor, judecătorilor, primarilor, o revoluție care să ne dea dreptul și obligația de a  controla noi statul și nu el pe noi, o revoluție care să ne permită să întrebăm țiganii din ce-și construiesc palate și beizadelele nesimțite din ce dau o mie de euro pe o sticlă de șampanie proastă și primarii din Săcele din ce-și iau vile și iahturi! 
   Asta este necesar acum! 
   Actuala constituție se dovedește inutilă, greoaie și inutilizabilă în momente dificile: trebuie să renunțăm la ea și la toți profitorii pe care i-a născut, trebuie să repornim de la zero această țară și tot ce înseamnă ea!
   Doar cu lamentări și vorbe de duh nu se va schimba decât ce s-a schimbat după colectiv, adică nimic!

   Ω

   Se poate face așa ceva?
   DA!
   Se va face?
   NU!
   De ce?
   Pentru că încă ni se pare că suntem prizonierii clanurilor care conduc statul român și biata Românie! 
   Statul român a fost gândit de d`alde iliescu ion și ai lui în așa mod încât cetățenii să fie sclavii statului, robii a tot ceea ce înseamnă buget și bugetar: dacă nu pricepem asta și nu rupem această organizare statală, vor continua să se aleagă între ei de-a pururi!
   Debarasarea de mentalitatea de sclav este singura cale prin care statul poate fi reformat!

Un comentariu:

  1. Sunt foarte recunoscător față de firma de împrumuturi Elegant pentru că m-a ajutat să obțin un împrumut de 600.000 USD cu ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry și voi fi întotdeauna recunoscător. Viața mea s-a schimbat, banii mi-au fost plătiți, dețin acum o afacere pe care o întrețineam pentru familia mea. Sunt recunoscător pentru tine, domnule Russ, și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru asistență financiară pe e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru asistența dvs. financiară.

    RăspundețiȘtergere