Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 iulie 2019

Prostie? Hoție? Ambele? (AUDIO)

   Stai, privești, gândești și te întrebi: or fi proști, or fi hoți, or fi și una și alta?
   Mai anul trecut, niște „tovarăși de bine” din Cluj se plângeau că în timpul festivalului prea sunt mulți străini în oraș, că este zgomot, aglomerație, că se bea, că se fumează, că - au auzit ei! - unii chiar se și droghează! Drept care, au venit cu soluția salvatoare: desființarea sau cel puțin mutarea festivalului în altă parte: într-adevăr, am auzit niște idei de NESPUS!
   La Electric Castle, la fel: că prea sunt mulți, că sunt zgomotoși, că se bea se fumează se ... nu spun ce și, mai mult ca sigur se droghează!
   Acum, la Neversea, aceeași poveste! Cu deosebirea că televiziuni care titrează PREȘEDINTĂ sau MINISTRĂ sau apucat să anunțe câți tineri au fost prinși cu droguri și ce tragedii se întâmplă acolo: să nu uităm că aceeași imbecili reporteri iau interviuri sforăitoare câte unui derbedeu sau țigan care se laudă la TV cât cheltuiește el în club într-o noapte!
   Așadar, cui folosește asemenea tip de informație?
   Ce câștigă mândrul târâtor de sacoșă dacă în orașul „lui” nu mai vin zeci sau sute de mii de tineri care-i plătesc astfel o parte din costul facturilor?
   Care este profitul televiziunilor care fac o astfel de reclamă numai și numai din cauză că pe angajații lor nu-i duce capul nici măcar să scrie sau să vorbească românește corect și cu atât mai puțin să găsească alte știri decât cele vechi de două sau trei săptămâni cu cocoșul Maurice?

   Cine are de câștigat din asemenea inepții?
   Acum, vrem nu vrem, revenim la titlul de mai sus: ori sunt de o prostie crasă și nu pricep ce deserviciu fac comunităților locale și României cu asemenea știri de tot kk-tul, ori nu sunt nici pe departe atât de proști și ne ajută să dăm cu piciorul unor asemenea surse de venit, trimițându-le dacă se poate direct la Budapesta, festivalul lor „Sound Balaton” fiind o glumiță nesărată pe lângă ce se petrece la noi! 

   Așadar, sunt proști, sunt hoți sau amândouă?

   Ω

   Vrei nu vrei, își amintești de gigeii ăia care acum vreo 15 sau 20 de ani făceau scandal că O DATĂ PE AN, în jurul Casei Poporului se îngreuna traficul pentru organizarea unui circuit auto urban în genul celui de la Monaco! 
   Vă mai amintiți sper! 
   Ce s-a întâmplat?
   Organizatorii au migrat cu idee cu tot spre capitale mai primitoare, Hungaroring funcționează bine merci în plin și Bucureștiul ... și Bucureștiul ... să ne oprim aici, la povestea cu cocoșul roșu!


Un comentariu:

  1. Hi, its pⅼeasant paragraph about media print, we all be aᴡare of medɗia is a fanastic source of data.

    RăspundețiȘtergere