Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 martie 2021

Aceiași eroi

   Vă amintiți probabil de aventurile cunoștinței mele prin spitalul lui madame mahler, bărbatul care a fost târât prin spital din octombrie anul trecut săptămână de săptămână fără a vedea capătul tunelului! Sper că vă mai amintiți … ei bine, în ultimele trei săptămâni a fost ținut în spital, timp în care a făcut TREI analize mari și late, două pe banii lui! A propos, una dintre analize a necesitat închirierea unui aparat și cumpărarea unei anumite măști: ambele operațiuni medical economice s-au făcut cu o firmă care ființează chiar la intrarea spitalului! Adică … este acolo din pură întâmplare iar spitalul nu poate efectua acea analiză pentru că nu are acel aparat … tot din pură întâmplare!

   Ei bine, bietul om, după ce a fost dus cu vorba atâta timp, a reușit să smulgă medicului promisiunea că va fi operat săptămâna asta! Să sperăm!

  

   Spune bietul de el că dacă era mai tânăr poate ar mai fi stat, măcar ca să admire asistentele care se schimbă pe holuri și în casa scării în lipsa vestiarelor, dar că acum deja îl deranjează un singur WC pe etaj! Habar n-am, o avea dreptate? N-o avea dreptate? Așa se întreabă și o întreabă pe mahler beatrice și pe eroii ei, mulți oameni de pe stradă …

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu