Faceți căutări pe acest blog

joi, 11 martie 2021

Să nu uităm!

   Trecut-au anii peste Colectiv ... trecut-au anii peste oprescu ... trecut-au anii peste hexi pharma ... trecut-au anii și justiția continuă să-și facă pare-se propria politică de nu știm cine dictată! Acestea sunt numai trei exemple în care justiția tărăgănează luarea unei soluții, numai trei exemple în care acuzații sunt puși în modul „uitare”, numai trei exemple că modelul iliescu ion este urmat cu sfințenie atunci când se ordonă! Problema noastră cea mare este cine ordonă? În procesul hexi pharma, care nu are nici el o sentință definitivă, instanța a hotărât în sentința de fapt provizorie despăgubirea a mai mult de o sută de spitale care au fost păcălite cu biocizi contrafăcuți: dar pe amărâții ăia care au crăpat cu zile și încă mai crapă în spitale urmare a infecțiilor intraspitalicești, pe ei și pe familiile lor, cine-i despăgubește? Niște foști oameni de paie, așa ziși directori, sunt amenințați cu nici patru ani de pușcărie fiecare în încercarea de a masca cu ei mormanul de morți generat de hoția generalizată din sistemul DE STAT românesc, sistem plin de eroi plini de sporuri și de sinecuri! Și nu mă refer aici numai la sistemul de sănătate! În procesul lui oprescu, dacă asculți televiziunile pro pesede, îți vine să plângi: omul este total nevinovat, este o victimă care a ridicat un adevărat bloc de locuințe pe post de bordei sărac în Ciolpani! Iar oprescu, declară ritos în emisiunea lui rifai că se vede viitorul președinte al României, poate după năstase adrian! Așadar bunul simț a murit pe masa de operație de la Universitar „sinucis” cu glonțul lui năstase adrian! Procesul Colectiv nu se termină nici în următorii cinci ani, totul fiind făcut pe cât posibil cât mai încurcat și mai alambicat în speranța că timpul trece, leafa merge, oamenii uită!

   Dar perla coroanei, bomboana de pe colivă, picătura de otravă este iliescu ion, cel ale cărui procese sunt stopate de toate guvernările și toate instanțele din România! Nu ar fi mai bine să ni se explice de ce unii oameni sunt mai egali decât alții? Nu ar fi mai bine să ni se spună să uităm dracului odată pentru totdeauna nenorocirea adusă peste noi de către numitul iliescu cu toți acoliții lui? Ba da, ar putea, dar morții de la revoluție și de la mineriade, sistemul politic „original” și cele două mandate și jumătate nu pot fi uitate! Așadar, ce sporuri încasează judecătorii care jonglează cu dosarele și uitarea noastră? Ce salarii plătim noi toți acestor judecători care pe mine mă condamnă în două sau trei luni și pe piedone Colectiv nici în cinci ani? Ce pensii speciale vor încasa magistrații care fac justiție numai după conștiința lor și nu și după lege?

  

   Este timpul revocării acestui sistem murdar care reprezintă justiția română, este timpul să facem pasul mai departe, este timpul să schimbăm sistemul cu totul sau România nu se va schimba niciodată! Asta pentru că dosarul 10 august, dosar cu implicații prea multe și fierbinți, a fost închis cu ordin de la direcțiune! De ce? Pentru că nu doar vor ci și pot!

   RĂMÂNE SINGURA ÎNTREBARE FĂRĂ RĂSPUNS:

CINE ORDONĂ?

   Așa se întreabă un om, de pe stradă ...

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu