Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 martie 2021

Și de bine!

   Am avut ceva treabă zilele astea în jurul Bucureștiului și pot spune că am fost surprins: plăcut surprins! Se lucrează la – cred – toate pasajele de pe centură, se lucrează la stația de metrou de la Berceni, se muncește de zor iar acest lucru mă bucură nespus! Însă, ceva ce mă bucură și mai mult, este felul în care arată constructorii: sunt aproape toți echipați corespunzător, cu echipament de protecție, cu căști, neașteptat de uniformi și curați pentru cine mai are în fața ochilor constructorii socialismului sau angajații dezvoltatorilor de imobiliare! Inițial, am crezut că s-a deschis numai șantierul de la Mogoșoaia, însă apoi am constatat că și la Domnești se lucrează, pentru ca acum să constat că și la Berceni se muncește de zor și nu numai! Dă Doamne și să-i țină tot așa!

  

   Gustul îmi este totuși amar: înseamnă că a fost nevoie de hotărâre politică pentru a începe lucrările care stagnează de ani de zile transformând peste 60% din centura orașului într-un coșmar când ar putea fi o perfectă soluție de fluidizare a traficului!

   Dă Doamne, să se lucreze și să se facă: și pentru noi și pentru ei, angajații sau producătorii de materiale și utilaje! La mai mare! Așa se roagă un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu