Faceți căutări pe acest blog

joi, 8 octombrie 2015

O cisternă de curent

   UTI UTI și Erbașu


   După mult timp, după mult prea mult timp, autorități ale statului român se întreabă cum și din ce este format prețul unor bunuri și servicii oferite cetățeanului român! Astfel, constată cu surprindere (unii) că apanova are monopol în București, că energia electrică este cumpărată sub prețul de producție și revândută mai scump decât dacă ar fi fabricată cu un dinam de bicicletă, că gazele (le vine cât de curând rândul la întrebări) se aliniază la prețul gazelor rusești
PE CARE ROMÂNIA NICI NU ARE NEVOIE SĂ LE IMPORTE,
etc, etc!
   Că toate partidele sunt vinovate de atare stare de lucruri, este clar, dar că startul a fost dat sub înțeleapta și clarvăzătoarea conducere a lu` nea nelu „soarele răsare”, trebuie să ne fie și mai clar! Acum trebuie să ne întrebăm serios nu de ce a furat năstase multe case, ci de ce a fost atât de fraier să fure vase de toaletă și termopane când putea să-și facă măcar o microhidrocentrală la Cornu, una care să dea curent cel puțin pentru un aparat de numărat ouăle!
   Așteptăm cu nerăbdare lămurirea unor atari ciudățenii, la fel cum așteptăm nerăbdători ca RDS/RCS să-și arate mușchii monopoliști pe piața media, acolo unde cineva i-a „scăpat” din mână de au ajuns ei să centreze, ei să dea cu capul și tot ei să apere!

   Ω

   Stăm liniștiți la locurile noastre așteptând să aflăm cum de un sistem de semaforizare inteligentă nu poate fi folosit din cauza unui cablu întrerupt și cum de respectivul sistem a costat 21 milioane € și are nevoie de lucrări de „mentenanță” (întreținere ne stă rău în gât!!!) de 16 milioane €!
   UTI  ce s-a-ntâmplat!

   La fel de liniștiți așteptăm și rezolvarea problemelor mult prea bolnavului pungaș oprescu, cel care face semne de omerta fostului șofer în timp ce se întreabă dacă mai are vreo firmă să-i dea șpagă: nu, nu 25.000 €, ci 50% din contract, cum îi dădea autodenunțata Erbașu!

   Să avem deci răbdare ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu