Faceți căutări pe acest blog

vineri, 30 octombrie 2015

Pas cu pas

   Trecut-au anii ...


   Trecut-au anii când orice năstase se putea plimba liniștit cu girofar, trec ei și anii când un popă național poate spune că un simplu protocol îi dă dreptul de a ne face să ne simțim locuitori ai Sodomei, numai și numai pentru simplul motiv că dumnealui are mitrea! Vor trece astfel și anii pensiilor speciale și pensionarile anticipate ale celor puși să impună respectarea legii!
  
   Vor veni ei anii când un iliesc oltenițean va regreta buna stare de sănătate, atunci când un roman semit va pricepe cât de mult a fost folosit de ambii președinți sau când noi toți ne vom minuna câtă putere a avut un muzeograf de Focșani!
  
   Ne place au ba, mai repejor ori mai încetișor, societatea civilă se va impune și nu va mai înghiți prim miniștri ignoranți și aroganți, prim miniștri care le vorbesc ziariștilor așa cum nu le vorbești unor slugi, societatea civilă va pricepe că ea deține cea mai mare putere în țara asta, adică BANII!
   Iar atunci, politicienii aceștia obraznici și (cei mai mulți dintre ei) nuli, nu vor mai îndrăzni să-și spună că dacă un cizmar a fost bun de conducător și un lăcătuș sau un condamnat penal sunt buni!

   Cu siguranță, vremurile se schimbă și se vor schimba, cu siguranță lucrurile se vor îndrepta în direcția corectă, cu siguranță opinia publică va mătura falșii demnitari, numărătorii de izmene și pe cei fără țară și partid! Cu siguranță va veni și vremea în care un „teoctist” oarecare ori un tăricean sau chiar un Iohan vor pricepe că suntem „la fel de egali ca și ei”!
   Cu siguranță!

   Ω

   Problema noastră este ca lucrurile odată intrate pe făgașul normalității,
să se miște cât mai repede!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu