Faceți căutări pe acest blog

joi, 5 mai 2016

Punct și de la capăt

   Multe evenimente


   Multe evenimente destul de mărunte ne-au umplut timpul în ultima perioadă: ar fi cel mai important turneu de snooker al sezonului, Campionatul Mondial adică, turneu câștigat la mare luptă de Mark Selby, ar fi campania electorală ce se desfășoară deschis și violent înainte de a începe, ar fi mania psd-ului de a lucra numai și numai cu personaje cu probleme în justiție, ar fi și o mare bucurie ... însă, să le luăm pe rând!

   Așadar, Ronnie din nou a dezamăgit, din nou talentul dublat de muncă a învins talentul singur, din nou asiaticii au fost aproape, din nou spectacolul a fost încântător. A propos, pentru cine este intreresat de fenomen, recomand vizionarea filmului „The rack pack” (2016): acest film poate desluși interesaților multe necunoscute privind jocul și jucătorii: merită! Să nu uit, imbecilitatea comentariilor de la Eurosport România ajunge să ne îndepărteze și să ne facă să ascultăm variante în engleză (sau maghiară, pentru cine știe): bile voblate și personaje obnubilate alături de povești niciodată terminate și fraze prost construite ne fac să propunem instituirea premiului
ILIE DOBRE,
premiu acordat celui mai ... slab comentator sportiv! După blonda alex ... oi de la tvR, imposibilul, inutilul și incompletul comentariu (și comentator) de la snooker l-ar merita din plin!

   Am avut zilele trecute un frison, am simțit cum se urcă pe mine ceva hidos ... ce s-o mai lungesc, m-am simțit ca într-un film de groază! De ce? pentru că am privit acest obiect și, mai ales pentru că alfabetizat fiind, am și citit ce scrie:

   Primul cub electoral m-a făcut să-mi închipui urma băloasă și scârboasă lăsată de un limax ce se târăște prin grădină, iar cel de-al doilea m-a dus cu gândul la momentul în care limaxul psd-ist se va înfrupta din merele celorlalți candidați! Nu de alta, dar ei sunt obișnuiți: piticul zgonea a îndrăznit să gândească cu glas tare, a îndrăznit să aibă o urmă minusculă de bun simț și de rușine și să se întrebe dacă este bine ca partidul din care face parte (psd) să-l mențină la conducere pe dragnea cel definitiv condamnat, că limacșii partidului l-au și devorat transformându-l din membru în fost! Și pentru ca lucrurile în psd să meargă minunat spre excepțional, se gândesc ei, corifeii justiției private, să-l numească pe cercetatul și infantilul bonta șef la camera deputaților în locul devoratului zgonea! Nu, nu-l simpatizez pe lăcătuș, dar tocmai această mișcare le va aduce psd-ilor voturi: analfabeții cu diplomă îi vor alege, pentru că sunt „jmecheri”!
   Nu credeți?
   Eu sunt convins!
   Și pentru ca lucrurile să nu mai meargă doar minunat spre excepțional, psd-ul va trebui să-l reactiveze pe numărătorul de OO, pe măria sa, pe sclipitorul năstase adrian!
   Doar asta mai lipsește ca să-l regretăm sincer pe nea nelu ot Oltenița!

   Spuneam însă, că am avut și o mare bucurie!
   Iar această bucurie ne-a fost adusă din nou de niște străini, nu de unii de-ai noștri:
DIN CAUZA NEPLĂȚII UNOR OBLIGAȚII DE MEMBRU,
tvR A FOST EXCLUSĂ DE LA CONCURSUL eUROVISION!
   Puteți crede așa ceva? O televiziune națională, nu a reuțit să-și plătească la timp (de fapt, n-a mai plătit de zeci de ani!) cotizația la o organizație în care era membru și de al cărei ajutor a beneficiat tot acest timp de-a moaca! Dacă vă întrebați cum a fost posibil, noi vă spunem că nu avem habar, dar că tvR este singura televiziune din țară care primește subvenții de la stat, încasează bani din abonamente și mai dă și reclamă pe post: și tot nu se ajunge cu banii!
   De ce nu se pun gratii pe la geamurile birourilor tvR, nu pricepem, de ce au fost banii aruncați în haznaua unor „stupize, stupize”, iar nu pricepem, de ce plătește tvR-ul (și din banii mei) inepți de genul alexoi, din nou nu pricep, dar marele semn de întrebare este altul: de ce nu se face acolo curățenie și nițică pușcărie? De ce oare?

   Ω

   În sfârșit ... nu ăsta este motivul de bucurie, ci faptul că prin acțiunea lor, străinii aeștia mult prea îngăduitori au reușit să ne salveze de alde stanciu liana și muzica obosită care ne-a reprezentat de cele mai multe ori la concursul homosexualilor europeni! Decât să mă/ne reprezinte iar niște sub voltați cu cântecul vieții lor în care înoată râuri numai la Magic FM (alt post de radio sau TV nu am auzit să difuzeze minunăția), mai bine lipsă!
   Trebuie să recunoaștem că muzica românească prezentă la acest concurs a fost întotdeauna în urma modei cu cel puțin doi trei ani și că niciodată adevărații muzicieni ai valului tânăr (cei care chiar trăiesc din asta și nu din stipendiile uniunii compozitorilor) nu au avut loc pe lângă traistele triste cu care am fost reprezentați de obicei!
   Așadar, dacă se poate fără stanciu liana și inepțiile debitate de dumneaei, renunț bucuros la un spectacol sexualo-politizat, acolo unde muzica începe să nu mai aibă nici loc și nici rost!
   Cât despre concurs în sine ... au trecut anii când câștigătorii erau cu adevărat cântăreți și lansau adevărate succese!
   Până atunci când muzica va reveni pe primul loc în spațiul ocupat acum de diverși cârnați, mai bine ne lipsim de așa spectacol!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu