Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 februarie 2021

Propriul DNA?

   Știm că la ideea pesedeilor a luat ființă ceea ce se numește prescurat secția specială cu acronimul pare-se deloc întâmplător SS! Da, ss avea atribuțiuni în ceea ce privește angajații din justiție, urmând să urmărească urmăriții care nu urmăreau clar trasatele urme de executat ale următorilor tovarăși din fruntea urmăritului pesede! Numitul urmăritul dragnea era unul dintre cei ce urmăreau să stea la butoanele ss, motiv pentru care o anume florea a și fost numită acolo șef, cu un salariu dolofan și gata de ascultare.

   Opoziția a promis că imediat ce vine la putere desființează ss pentru că este așa și pe dincolo dar, iată că opoziția a devenit putere, este la al treilea guvern, iar florea+ss+pesede în continuare egal love, pentru că nimeni nu s-a atins de organul aflat până acum în adormire ... Dar, iată că ss a dat semne de viață! Iată că ceea ce trebuia să fie DNA-ul lui dracnea și ciordache, a înviat căzând în uitare, adică uită că a fost creat în mod explicit cu menirea de a strânge de oo sau de unde mai apucă oamenii din justiție care nu sunt suficient de independenți încât să asculte numai de pesede și, spre mirarea unora, se apucă să demonstreze care i-a fost menirea de la bun început: ss, deși nu ar trebui să aibă atribuțiuni în această direcție, la plângerea urmăritului tudorache dan fostul primar care nu mai este la sectorul unu, se bagă în procesul electoral și începe verificarea voturilor și renumărarea lor la S1! Așadar, DNA-ul nostru lucrează pentru noi și DNA-ul lor, pentru ei: este? ESTE!

   Nu contează atribuțiunile serviciului, nu contează competențele, nu contează sentințele anterior pronunțate ale instanțelor, dacă pesedelul dan cere, noi executăm și îi dăm! Că doar nu suntem aici ca la piață, păi nu măi tovarăși?

  

   România este chiar un sat fără câini, România a ajuns într-o asemenea situație încât mulți români își doresc sau își vor dori în scurtă vreme o formă de dictatură care să le dea impresia de ordine și liniște și cinste:

ȘI ATUNCI SĂ TE ȚII TRAGEDIE!

   Așa se teme un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu