Faceți căutări pe acest blog

luni, 1 februarie 2021

Eroi au fost!

   Eroi sunt încă? Păi să vedem ce ne-a adus nouă eroismul celor pupați de presă în dosurile lor nesimțite: un incendiu la Piatra Neamț, acum un incendiu la București (ambele în mediu supra saturat cu oxigen deci neglijență!), vaccinați peste rând, un animal de șef de centru de vaccinare – de la Rădăuți – care supărat pentru amenda luată a aruncat vaccinul pur și simplu de nervi la gunoi, pentru că așa a vrut el, măria sa doctorul erou, bolnavi lăsați să moară pe treptele spitalelor, nepăsare și indolență, salarii uriașe și plată separată pentru servicii medicale deja plătite prin salariu, un avion scos din reparații dar nefuncțional, nesimțire, aroganță și multe multe altele, lista putând fi continuată de fiecare dintre noi! Poate acum, după toate nenorocirile, ziariștii idioți care în lipsă de alte subiecte au copiat din nou de afară un slogan, acum cel al medicilor eroi, poate acum așadar vor înțelege că joaca cu vorbele face rău și câteodată chiar ucide!

UNDE SUNT EROII?

ÎN CENTRELE DE VACCINARE FĂCÂND UN BAN PE DE LĂTURI?

ÎN SPITALE AVÂND GRIJĂ SĂ NU SE ATINGĂ DE BOLNAVI?

ÎN PARLAMENT ALĂTURI DE CINE PARE A DA MAI MULT?

   Exceptând paramedicii de pe diferitele mașini de urgență, încă nu am întâlnit în România un medic cu cât de puțină milă și compasiune pentru pacient! Sistemul nostru medical se cere destructurat pentru că a ajuns o mafie asemănătoare celei a funcționărimii bugetare: corb la corb nu-și scoate ochii! Măcar acum, în ceasul cu numărul 13 ar trebui ca studenții la medicină să nu mai fie învățați că au intrat la școala de Dumnezei și că nu este bine să se încarce cu suferința bolnavului: nu sunt Dumnezei iar medicina implică și un pic de înțelegere pentru cel suferind, nu ar fi rău să învețe asta din școală, pentru că acum facultățile de medicină au ajuns să scoată călăi, nu medici!

  

   Voi încheia cu o constatare și o întrebare ...

   S-au făcut cinci ani și niște luni de la incendiul din clubul Colectiv, iar marii arși din România depind de transportul în străinătate pentru tratament adecvat, depind în continuare de modul în care a fost reparat sau nu un avion, depind în continuare de bunăvoința unor oameni din țară dar și a autorităților din alte țări europene ...

ȘI ROMÂNIA ÎN CONTINUARE NU ARE UNDE SĂ-I TRATEZE?

DUPĂ MAI MULT DE CINCI ANI DE LA COLECTIV ȚARA ASTA

ÎNCĂ NU ARE UNDE TRATA MARII ARȘI?

   Întrebarea mea este retorică:

DACĂ MEDICUL CRIMINAL DIN RĂDĂUȚI, CEL CARE DE NERVI A

ARUNCAT VACCINUL BUN LA GUNOI, NUMAI AȘA, DE-AL DRACU`,

PENTRU CĂ A PUTUT, DECI DACĂ ACEST CRIMINAL LUCRA LA

 PARTICULAR, AR FI ARUNCAT VACCINUL NECONSUMAT?

   Asta ar vrea să știe un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu