Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 aprilie 2021

Golani toxici

   Decepția guvernării alianței pseudo anti pesede continuă: cei ce aveau pretenția să-i considerăm niște domni se arată a fi niște golani! În mod suspect, VV se credea primul ministru al țării numite ministerul sănătății, ajungând să nu mai respecte și să nu mai recunoască nici o ierarhie! Subordonații primului ministru al sănătății, au procedat întocmai ca șeful lor și de aici au apărut conferințe de presă puse la aceeași oră și cu același subiect, schimbări în strategia de luptă anti covid făcute de unii singuri, aroganțe și obrăznicii intolerabile! Primul ministru al guvernului, sprijinit pe constituție, în momentul în care n-a mai suportat, a renunțat la mai tânărul, arogantul și de multe ori chiar obraznicul său coleg: atenție mare, la persoană a renunțat, nu a retras portofoliul sănătății usereului! Am spus bazat pe constituție, pentru că madame constituția îi permite revocarea miniștrilor fără acordul partidelor și fără acceptul parlamentului: înțegeți aici cât de bine este pregătit un simion, oarecare și hauriu care se declară gata să susțină parlamentar un ministru la sănătate ...

   Să revenim însă! Golanii care se cred domni, au sărit unii la beregățile celorlalți, declarațiile sunt din ce în ce mai belicoase, barna face pe mademoasela iar cioloș pe mița siluita, tot usereul a sărit de cur în sus, gata să renunțe la guvernare, gata să provoace un colaps guvernamental în plină situație de criză! Și de ce? De ce? pentru că peneleul nu le-a arătat ... respect! RESPECT! Vorbesc despre respect exact cum vorbesc golanii de la colț de stradă, respect meeen, cam cum au văzut ei negrii cerând respect în filmele americane! Penibil, absolut penibil! Însă, cum balanța nu putea rămâne înclinată atât de urât, a apărut pentru echilibrare și bogdan care nu vorbește suficient de rareș cum ne-am dori și a turnat și el gaz pe focul respectului: nu am priceput de ce este atât de important acest personaj în penele, nu am priceput și nu pricep de ce un fost ziarist are un cuvânt atât de greu de spus! În sfârșit, președintele s-a făcut că lucrează 100% constituțional, a semnat decretul de revocare, decretul de numire a interimarului, tace mâlc, gura nu i-o auzim: foarte ciudat comportament are acum, după ce ne învățase cu ieșirile aproape violente din timpul guvernării toxice a pesedeului!

  

   Acum, să tragem linie și să socotim: ex ministrul sănătății se poartă ca la ong-ul de la care vine și calcă pe toată lumea pe bătături, crezându-se în documentarul Colectiv în care nimeni nu-i dă replica; primul ministru, în loc să discute și eventual să încerce medierea șefilor partidelor sau chiar a președintelui, taie rudimentar în carne vie și basta; conducerea liberală o scaldă; conducerea useristă, fată mare și neprihănită țipă că cere să-i repereze cineva onoarea prin alungarea câțului care nu le arată respect meeen dar indiferentă la criza sanitară din țară și la criza monstruoasă ce se prefigurează politic prin retragerea sprijinului politic pentru un liberal PM și sprijinirea indirectă a grupului pesede – haur; președintele pare a fi uitat cât de vocal era și în sfârșit își face datoria de privitor, renunțând la cea neconstituțională de jucător; barna refuzând interimatul la sănătate și cioloș fără partid, în nume personal, lasă de înțeles că ex ministrul sănătății ar fi fost un fel de george floyd, uitând că ni l-au prezentat inițial ca pe un Lloyd George!

   Concluzia? Aproape toată clasa politică românească pare a fi formată din niște golani care-și văd numai și numai propriul interes, în disprețul absolut al proștilor care au ieșit la vot și al bunăstării țării!

   Niște golani dar nu orice fel de golani, NIȘTE GOLANI TOXICI! Așa au ajuns să creadă mai toți oamenii de pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu