Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 aprilie 2021

Străinii ne VREA răul!

   Ei bine da, haur și alți propagandiști ai ideilor răsăritene pro Rusia și anti occident au dreptate: noi suntem buni, noi suntem excepționali dar, tocmai din această cauză, Europa și străinii ne vrea răul! Scuzați dezacordul lingvistic dar este în spiritul propagandiștilor în cauză și la fel de corect ca și opiniile lor! Este adevărat, trebuie să recunoaștem asta, că Europa și țările considerate în general civilizate ne cam dau cu nuiaua peste dește iar noi, în orbirea noastră protocronistă educată cu indulgență naționalistă nu vrem să vedem de ce avem deștele negre! O simplă și rapidă privire ne-ar lămuri cum stă treba cu românii care se cred niște zei și dau vina numai pe țigani că i-ar face de râs! Nimic de zis, au și țiganii partea lor de vină – și nu mică – dar pentru a ne lămuri că nu este doar vina lor să vedem cum se poartă acum ROMÂNII într-o situație de criză:

ÎN TOATĂ ȚARA AU FOST DESCOPERITE FILIERE DE TURISM ȘI

TRANSPORT CARE ASIGURAU ȘI ASIGURĂ DORITORILOR

(CLIENȚILOR ADICĂ) ȘI UN FALS CERTIFICAT DE TESTARE COVID!

   Adică, în timp ce lumea se zbate să iasă din rahatul în care a intrat, s-a găsit o mână de întreprinzători gata să trimită în lumea largă oameni posibil bolnavi, pentru simplul motiv că ... nu se pot abține să nu comită infracțiuni! Da, acești patroni de firme – pentru că nu mă poate convinge nimeni că un angajat oarecare a hotărât fraudarea sistemului de capul lui – pot plânge mult și bine că boala nu există, că străinătatea ne vrea răul, că noi suntem frumoși și drepți și cinstiți, pot urla până răgușesc, adevărul este altul! Mai ales cu ajutorul lor, românii arată din nou că sunt urâți, inculți, hoți, necinstiți, violenți și periculoși mai ales prin prostia cronică de care dau dovadă! Se pot supăra pe mine, vă puteți supăra pe mine, dar nu cred că cei care au plecat acum cu acte false s-au dus în occident pentru turism (când totul este închis) sau pentru muncă cinstită (când totul este închis și pentru autohtoni): logica mea vi se pare greșită? Eu nu cred! Așadar, statul român are obligația să apere cetățenii cinstiți ai acestei țări pedepsind exemplar anumite tipuri de infracțiuni comise ȘI în alte locuri decât teritoriul național!

  

   Sunt curios, pentru uz de fals și zădărnicirea luptei împotriva răspândirii bolilor, infracțiuni care azi par periculoase, peste un an când se va ajunge la judecată și totul va fi trecut deja, ce pedepse vor primi cei care ne-au făcut iarăși de rahat în ochii străinilor: un an cu suspendare sau o banală amendă mai mică decât unele amenzi de circulație? Pentru că, în final, ce-au făcut? Au omorât pe cineva? Au dat în cap cuiva? Ce vrem, să iasă la drumul mare ...? Am impresia că vor scăpa liniștiți, prin protecția pe care au știut să o cumpere în timp mulți patroni oneroși, răul făcut nouă ca națiune nefiind important în ochii magistraților cu pensii speciale! Așa crede un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu