Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 28 august 2013

Cică - Dublă lovitură !

   Cu ce se spală miresul ?

   Un anumit post de televiziune (ne) lovește din nou : după toate porcăriile cu care își umplu programul , după toate inepțiile prezentate la fals intitulata emisiune de știri , după cretina modificare a limbii române datorate emblemei postului , după încă multe altele asemănătoare , zisul CANAL tv ne mai pregătește o surpriză ; una de proporții !

   Pentru că elitismele violurilor de la 17:00 nu mai erau suficiente ,  pentru că imbecilitățile „educatorului național” de la 17:30 așișderea , pentru că „bebelușii” de la 19:00 s-au tocit , pentru că toate astea , respectivii , în goana macabră după audiență (facilă) , profitînd de lipsa de reacția a CNA-ului , ne

intoxică
cu o „nouă” emisiune - bineînțeles într-un format proaspăt importat : mirese și mireși , ori gineri și ginere !

   Să trecem peste calitatea perechilor înscrise în așa zisul concurs (presupunînd că așa este formatul) : să trecem însă și peste faptul că participă o pereche de HOMOSEXUALI ? Din cîte știm noi , pînă acum , legea română încă nu permite căsătoria între cupluri de același sex : sau a fost schimbată și n-am aflat încă ? Sau biserica ortodoxă și-a declarat o altă politică în legătură cu problema în discuție ?
   Așa cum spuneam și mai sus , sub masca dreptului de a obține profit din orice murdărie , josnicie sau porcărie ,  posturile tv românești își fac un titlu de glorie din a „educa” populația : altfel cum se poate explica limbajul mahalagistico retardat de la unele emisiuni cu „vedete și vedeți” sau goliciunile , ori săruturile dintre persoane de același sex (feminin se pare) LA ORE DE MAXIMĂ AUDIENȚĂ ?
   Dacă ei au DREPTUL de a face profit din orice și cu orice , oricît de murdar sau imoral , atunci de ce este interzis traficul și consumul de droguri ? CNA-ul nu vrea să vadă răul făcut pe termen lung ? Nu vrea sau nu poate ? CNA-ul duce propria lui politică , una ce nu mai are legătură cu interesele celor mulți care-i plătesc ci cu ale domniilor lor și atît : ne este dor de Ralu Filip , cel pe care l-am acuzat că este prea permisiv !
   Dorim o politică de educare constantă a populației și nu de tîmpire a ei !
   Dorim o politică de ridicare a nivelului cultural !
   Dorim o politică prin care să se schimbe actualele „modele” de urmat !
   Dorim o politică de deșteptare și nu de prostire ca pînă acum !
   Dorim o politică ?
   N-avem decît : toate guvernele postrevoluționare au urmat politica antedecembristă , urmărind obținerea omului din categoria „minte multă nu se cere ,
prost să fii , să ai putere !”
   Cînd prin vot popular , numele țării va fi schimbat în RROM ÂNIA , va fi prea tîrziu !

  

   A doua lovitură a postului adus în discuție , este una de mare interes general : realizînd greșelile făcute , încearcă să-și spele imaginea (și bine face) punîndu-l pe prezentatoru-l meteo Florin Busuioc să facă reclamă unui produs legat de mașinile de spălat !
   Felicitări , ideea este absolut genială !
   GENIALĂ !
   Este atît de evidentă goana după profit cu orice preț , că nici n-au băgat de seamă cum se cheamă produsul căruia-i fac reclamă și cu care li se umple gura cînd apar pe post :
 CACO !
   Potrivit nume , nu ?
   Tocmai bun ca să spele ginera și miresul din emisiunea ce va să vină ...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu